KNIT&KNOTOp 18,19 en 20 maart 2016 vormt de karakteristieke Koepelhal in Tilburg het decor van een spiksplinternieuwe creatieve beurs: KNIT&KNOT, de eerste Brabantse brei- en haakdagen. Een evenement dat duidelijk laat zien hoe populair breien, haken en vergelijkbare hobby’s (nog steeds) zijn. Veel inspiratie, bijzondere handwerkwinkeltjes en leuke workshops .

 

Voor data in november kijk hier!

Tradities en trends Breien en haken staan met stip genoteerd en zijn de meest populaire hobby’s op dit moment. Geen wonder: het zijn veelzijdige hobby’s. Traditioneel en trendy tegelijk. Beroemde trendwatchers maar ook jonge ontwerpers van nu voorspelden al de terugkomst van ‘handwerk,
specialisme, vakmanschap en huiselijkheid. Breien en haken bieden rust in deze tijd van snelle communicatie.

KNIT&KNOT

KNIT&KNOTIn de Textielstad van het zuiden ontmoeten klassieke breiers en hakers verrassende nieuwkomers in alles wat met draden te maken heeft. Haken en breien is de basis, maar ook het verwerken van materialen zoals vilten, spinnen, verven en afgeleiden daarvan komen ruimschoots aan bod . Dit jaar als
extra thema: borduren. Ook gaan we op zoek naar mooie inspiratiestukken op het gebied van fashion en mode. Vakmanschap is meesterschap!

Hekwerk wordt kunstwerk Zelfs de hekwerken rondom de Koepelhal zijn niet veilig voor dit nieuwste haak en brei avontuur! Een opvallende trend is het werken met afval. Zo kunnen plastictasjes met ‘handwerktechnieken’ gerecycled worden tot prachtige kunstwerken. Dat gaat ook gebeuren op de hekken rond de Koepelhal.

Kijken, gezelligheid, kopen en vooral doen Variatie vormt de rode draad bij KNIT&KNOT. Er zijn heel veel stands met een keur aan materialen, technieken en inspirerende ideeën en trends voor mode, kleding, woonaccessoires e.d. Daarnaast worden er interessante workshops georganiseerd en staan alle bloggers, vloggers en de brei- en haakexperts van KNIT&KNOT de bezoekers met al hun raad en draad bij!

Informatie KNIT&KNOT is op 18, 19, 20 maart geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De Koepelhal in Tilburg ligt op loopafstand van het Centraal station in Tilburg. Entreeprijs: € 8,50,- p.p. In de voorverkoop via www.knitenknot.nl € 7,00 p.p.

Er zijn ook passe-partouts te koop voor meerdere dagen.

KNIT&KNOTVrijkaarten voor de KNIT&KNOT beurs 2016

Voor inzenders van leuke artikelen over uw hobby, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor de KNIT&KNOT beursin Tilburg. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter