voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

 

Crea weekendOp 10, 11 & 12 april vinden er in De Broodfabriek in Rijswijk twee verschillende creatieve beurzen plaats; het Crea Weekend en de Patchwork & Quiltdagen. Bezoekers kunnen op vertoon van hun entreekaart beide beurzen bezoeken.

Patchwork & Quiltdagen

Tijdens deze beurs worden honderden quilts tentoongesteld en zijn er ruim 60 winkels aanwezig uit binnen- en buitenland. Een quilt is een doorgestikte deken, die wordt gemaakt van lagen textiel die op elkaar worden genaaid. Oorspronkelijk was een quilt bedoeld om te beschermen tegen koude weersinvloeden. Er zijn bij ruim 60 winkels uit binnen- en buitenland allerlei materialen te koop om zelf te quilten. Zo is er een divers aanbod aan stoffen, patronen en hulpmiddelen. Daarnaast zijn er zeven tentoonstellingen te vinden en 1 quiltwedstrijd. Meer informatie over de tentoonstellingen en winkels is te vinden op de website.

CreaWeekend 2014

 

altActie van VoorPlussers

Verdien twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee vrijkaarten! Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de poppen- en berenbeurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan krijgt u van ons een gratis toegangsbewijs voor twee personen! Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's. Wij krijgen de beschikking over meerdere sets, dus de kans is groot dat u gratis naar deze beurs kunt!

Veel succes,

Redactie VoorPlussers

 

Crea Weekend

Patchwork en QuiltdagenHet Crea Weekend biedt een groot assortiment aan voorjaarscreaties, hobbyartikelen, demon-straties van de nieuwste producten en workshops voor kinderen en volwassenen.
Wie op zoek is naar de nieuwste trends op het gebied van scrapbooken, punchen, decopatch, kaarten maken, sieraden en handwerken, is op deze beurs aan het goede adres. Een Creapop maken, sieraden maken van zeepjes, aan de slag met Foam Clay of Pixelen. Het kan allemaal bij de vele stands, op het activiteitenplein en bij het speciale kinderhoekje. Ook zelfgemaakte producten van hobbyisten en decoraties voor in huis en accessoires zijn verkrijgbaar. Ook zijn er leerzame demonstraties bij o.a. het Stampin' Up! Team bij te wonen.

In het midden van de beurshal is een speciaal ingericht Activiteitenplein aanwezig. Deze is dit jaar wegens succes uitgebreid. Op dit plein worden op alle dagen diverse demonstraties en workshops aan-geboden.

Tegen inlevering van dit artikel krijgt u 2 euro kassakorting. U betaalt 6 euro i.p.v. 8 euro. De korting is alleen geldig op de entreeprijs van één volwassene en geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen. Meer info: www.creaweekend.nl / www.patchworkenquilt.nl of 070-3075900. Vul in en lever in bij de kas-sa:

Naam: ......................................................................................................................................................................


E-mailadres: ............................................................................................................................................................

Algemene informatie

10, 11 & 12 april in De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk.
Geopend van 10.00 – 17.00 uur.
Entree volwassenen € 8,-, kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3,- en kinderen t/m 6 jaar: gratis.
Eén entreekaart biedt toegang tot beide beurzen. De Broodfabriek is zowel met auto als met openbaar vervoer bereikbaar.
Diverse gratis parkeerplaatsen in de omgeving. Kijk op www.creaweekend.nl of www.patchworkenquilt.nl voor meer informatie en kortingen.

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter