Achterhoekse Paaseierenbeurs ReureiOp 28 en 29 maart 2015 wordt voor de 22 ste keer de Achterhoekse Paaseierenbeurs Reurei georganiseerd in de sfeervolle zalen van café-restaurant Prinsen Eibergseweg 13 te Haarlo (gem. Berkelland)
"Reurei" de Paaseierenmarkt van de Achterhoek, een beurs waar prachtige eieren, Paas folklore, een sfeervolle zaal en Achterhoekse gastvrijheidheid zorgen voor een pracht evenement.

Dit jaar is er naast de eierenbeurs ook aandacht voor kunst

De Ei-kunstenaars zullen hun mooiste werken tonen aan het publiek. Zij laten u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om van een simpel ei een waar kunstwerk te maken. Honderden eieren gekleurd, beschildert en versierd met acryl, aquarel of olieverf, bewerkt met natuurlijke materialen of gedecoreerd met zelfhardende klei en geen een het zelfde.

Achterhoekse Paaseierenbeurs Reurei


Achterhoekse Paaseierenbeurs ReureiNiet alleen kan worden genoten van de fraaie handenarbeid, maar natuurlijk kunt u ook de trotse eigenaar worden van zo'n prachtig versierd ei.
De enorme variatie aan technieken die door de deelnemers gebruikt worden maken het bezoeken van Reurei meer dan de moeite waard.
Naast de vele eieren prachtige kunst o.a. schilderijen, Tiffany, keramiek en sieraden
Kom op zaterdag 28 maart en Palmzondag 29 maart 2015 naar Haarlo, voor de prachtige eieren, mooie kunst of gewoon voor de gezelligheid.
Reurei is beide dagen geopend voor publiek van 10.00 tot 17.00 uur.
U bent van harte welkom.

De entree bedraagt € 2,50
Kinderen tot 12 jaar gratis

Voor informatie kijk op www.reurei.nl

 

 Zie ook andere eierbeurzen kijk hier!

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 230 gasten en één lid online