voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

 

Mineralenbeurs en de Poppenhuizen, Poppen en MiniaturenbeursTijdens de Internationale Mineralenbeurs en de Poppenhuizen, Poppen en Miniaturenbeurs op 7 en 8 maart in De Broodfabriek in Rijswijk is veel te zien en te koop. Met één entreekaartje kan men een bezoek brengen aan beide beurzen.

Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs

Voor een nieuwe inrichting van een poppenhuis of voor het aanschaffen van een huis biedt deze beurs ruime keus. Op de stands zijn de nieuwste trends m.b.t. miniaturen en poppenhuizen te vinden. Ook is er een poppendokter aanwezig die kapotte poppen repareert. Verder is er een tentoonstelling te zien van kunstpoppen en poppen die gekleed zijn in Gelderse klederdracht en met eigen patronen gemaakt poppenkleding. Tumdee Dolls is aanwezig met hun bijzondere poppenhuizen, voorzien van de nieuwste snufjes en materialen. Bekijk ook de levensechte Reborn Baby's gemaakt door Rolinde.

Mineralenbeurs en de Poppenhuizen, Poppen en Miniaturenbeurs

Mineralenbeurs en de Poppenhuizen, Poppen en MiniaturenbeursInternationale Mineralenbeurs

Dit weekend is er een tentoonstelling met het thema 'zeebanket uit de oertijd'. In deze tentoonstelling van fossiele schelpen wordt een kijkje terug in de tijd genomen. Daarnaast kunnen bezoekers zelf een geode kraken en ervaren hoe een ruwe edelsteen in een briljant vervaardigd wordt. Ook is het mogelijk om micromounts (kleine edelstenen) te bekijken met een microscoop en kinderen kunnen hun eigen steen bewerken bij de workshop steenslijpen. Daarnaast worden op meer dan 125 stands producten aangeboden, zoals edelstenen, schelpen, kristallen, fossielen, barnstenen, zoetwaterparels, sieraden en versteend hout.

Lezersactie

Lezers krijgen tegen inlevering van dit artikel € 2,- kassakorting. Zij kunnen met dit entreekaartje een bezoek brengen aan beide beurzen. Zij betalen zo € 5,- in plaats van € 7,-. De korting is alleen geldig op de entreeprijs voor 1 volwassene en geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen.

Naam:

.......................................................................................................................................................................................
E-mailadres:
.............................................................................................................................................................................

altActie van VoorPlussers

Verdien twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee vrijkaarten! Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de poppen- en berenbeurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan krijgt u van ons een gratis toegangsbewijs voor twee personen! Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's. Wij krijgen de beschikking over meerdere sets, dus de kans is groot dat u gratis naar deze beurs kunt!

Veel succes,

Redactie VoorPlussers

 

Mineralenbeurs en de Poppenhuizen, Poppen en MiniaturenbeursAlgemene informatie


7 en 8 maart 2015 in De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk. Geopend van 10.00 – 17.00 uur. Entree volwassenen € 7,-, kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3,- en kinderen t/m 6 jaar: gratis. Met één entreekaartje kan men een bezoek brengen aan beide beurzen. Kijk op www.internationalemineralenbeurs.nl en www.poppenhuizenbeurs.nl voor meer informatie of bel 070-3075900.
Mineralenbeurs en de Poppenhuizen, Poppen en Miniaturenbeurs

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter

Wie is Online

We hebben 21 gasten en geen leden online