Ik wil graag wat over mijn hobby ‘sieraden maken' vertellen en uitleggen hoe je de volgende ketting maakt.
Je hebt nodig: gecoat sieradendraad (zie foto) , een zakje kleine kraaltjes, 35 iets grotere kralen en 35 nog iets grotere kralen.
Je moet ongeveer 7 meter op het gecoate draad aan kralen rijgen. Je begint met kleine kralen en om de 10 cm een iets grotere kraal en om de 20 cm een nog iets grotere kraal.
Als je alle geregen hebt krul je het draad met een munt, een 50 eurocent geeft iets grotere krullen dan een 20 eurocent.

 

 

 


Je schuift de kralen elke keer iets opzij en krult dan het draad, zie foto.
Je vouwt het gekrulde draad met kralen een paar keer dubbel , het uiteinde maak je vast aan een reststukje gecoat draad en daar rijg je nog wat kralen op voor in de nek , slotje eraan bevestigen en uw ketting is klaar.
Met dank aan Diana Slingerland, zij heeft hiermee twee kaarten voor de KreaDoe Beurs verdiend!

 

 

         

 

 


Actie van VoorPlussers


Maak kans op twee vrijkaarten voor de KreaDoe Beurs!

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de KreaDoe Beurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.
Veel succes,
Redactie VoorPlussers

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 117 gasten en geen leden online