ImageKomt er binnenkort een lijfrentekapitaal vrij om te zetten in een lijfrente, dan dient u er zich bewust te zijn dat u maar 1 keer een keuze kan maken.
U zit er de rest van uw leven aan vast.

Een moment om even bij stil te blijven staan. Veel mensen die in deze situatie komen, blijven dan bij de verzekeringsmaatschappij zitten waar de verzekering tot uitkering komt. Dat is natuurlijk helemaal niet verplicht.
Mijn advies is ga shoppen, het kan u duizenden euro’s opleveren.

U dient op zoek te gaan naar die verzekeraar die de hoogste uitkering geeft. U kunt ook terecht bij een beleggingsfonds die voorzieningen heeft voor zoiets.

Ook al komt de verzekering pas volgend jaar tot uitkering, dan adviseer ik u om nu al te gaan shoppen, u doet ervaring op en weet dan al ongeveer wat u kunt krijgen.
Vergeet niet dat als het moment daar is, uw keuze opnieuw te bepalen want er veranderd in deze wereld een hoop in een korte tijd!
Ik zal u wat op weg helpen met wat verzekeringsmaatschappijen Ohra, Zwitserleven en Centraal Beheer en enkele intermediairs, Expiratieweb en Lijfrente makelaar voor uw eerste check..

Veel succes met uw strooptocht!

RSS / Twitter