ImageBent u voornemens een tweede woning aan te schaffen om volledig van uw vrije tijd te kunnen genieten, dan hebben we hier voor u wat mogelijke adviezen. U hebt een leuk chalet gevonden maar u wilt deze wel gefinancierd hebben, dan zult u ontdekken dat het niet in alle gevallen zo eenvoudig is. Vragen als, is het van steen, eigen grond, erfpacht kunnen bepalend zijn voor het verkrijgen van een hypotheek.

Misschien wilt u de bungalow ook wel gaan verhuren om de kosten enigszins in de hand te houden. Weet dan dat er sommige maatschappijen zijn die met de huuropbrengsten rekening houden voor het verkrijgen van een hypotheek!

Een voorbeeld is Avéro Achmea, die heeft speciaal voor deze markt de Recreatiehypotheek ontwikkeld.

Bijzonder aan de Recreatiehypotheek is dat uw huurinkomsten uit de recreatiewoning worden meegenomen in de vaststelling van de financiering. Deze inkomsten bepalen mede uw maximale leencapaciteit. Als u de huurinkomsten wilt gebruiken voor het verkrijgen van de financiering, moet u ze wel verifieerbaar kunnen aantonen.

Voordelen
Snel en eenvoudig te regelen
Flexibel samen te stellen
Huurinkomsten 100% meenemen

Verzekeren tegen inkomensverlies
U heeft uw hypotheek met zorg geselecteerd. U kunt nu ook het risico van inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid of werkloosheid meeverzekeren, met het Huis Zekerplan.

Onafhankelijk advies
Een onafhankelijk adviseur geeft u een professioneel advies. Afgestemd op uw situatie, financiële mogelijkheden en speciale wensen. Hij bemiddelt voor veel financiële maatschappijen en kiest voor u de beste oplossing.

Waarom een financieel adviseur?
Een financieel adviseur is deskundig.Zo is hij op de hoogte van de fiscale en juridische wetgeving. Bovendien volgt hij de ontwikkelingen in de markt. Tegenwoordig zijn de financiële producten complex en bieden ze tal van mogelijkheden. Een professioneel advies, afgestemd op uw situatie en wensen, is daarom onmisbaar.Een financieel adviseur is onafhankelijk.Hij kent de producten van veel financiële dienstverleners en kiest voor u de beste oplossing.Een financieel adviseur behartigt uw financiële situatie.Hij geeft u een kosteloos advies en kan u in uw financiële situatie begeleiden, bijvoorbeeld op het gebied van beleggingen. Bovendien kan hij voor u bemiddelen, bijvoorbeeld bij schadeafhandelingen. En daarom biedt Avéro Achmea haar producten uitsluitend aan via onafhankelijke adviseurs.

Dit is slechts een voorbeeld van een aanbieder, beperkt u niet tot deze, maar ga kijken bij meerdere adviseurs, maatschappijen en kies die maatschappij die voor u de beste oplossing heeft!

RSS / Twitter