Vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 januari 2010 staat IJsselhallen Zwolle weer geheel in het teken van motoren. Zowel nationale als internationale toprijders rijden mee in de Indoor-Motorcross. Naast bekende toppers uit diverse delen van de wereld kun je deze komende editie onder andere genieten van stuntshows, supercross, supermoto, Stunt Night met live muziek, quads en een extra damesklasse. Een hal van bijna 6000 m² wordt omgetoverd tot een spectaculair indoorcircuit met meer dan 2400 m³ leemzand.

 


Naast de Indoor-Motorcross Zwolle vindt ook het Motorcycle-Event plaats. Hier kun je terecht voor demonstraties, shows, proeflessen, modeshows en een beursvloer verspreid over diverse hallen met stands waar alle motormerken vertegenwoordigd zullen worden. Van nieuwe en gebruikte motoren tot de nieuwste motorkleding en van motoraccessoires tot motorreizen. Grote namen als Ten Kate Motoren, Motorhuis Bakker, Anbergen Motoren, Wim ter Braake motoren, AMC motoren en Deroue motoren hebben al bevestigd.

 
Actie van VoorPlussers voor gratis kaarten voor de Motorcycle-Event!

Voor enkele inzenders van leuke artikelen over een mooie motor die gerenoveerd of na een schade weer hersteld is of een beschrijving van een leuke motortrip, stellen wij enkele vrijkaarten beschikbaar voor de Motorbeurs. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto’s. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

 

 


Motorcycle-Event 2010
Zoals vanouds staat IJsselhallen Zwolle eind januari weer in het teken van motoren en alles wat daarmee te maken heeft. Voor de zevende keer op een rij wordt de motorbeurs Motorcycle-Event in Zwolle georganiseerd! Wij hopen weer op net zo'n groot succes als vorig jaar, want toen hebben er meer dan 17.500 bezoekers van het evenement genoten!

De data voor de komende beurs zijn net als afgelopen jaar weer in het laatste weekend van januari en wel op zaterdag 30 en zondag 31 januari 2010.

Het Motorcycle-Event onderscheidt zich door de goede sfeer en de hoeveelheid leuke stands en activiteiten. Er waren tijdens de afgelopen editie veel activiteiten aanwezig zoals: de primeur van de wheely simulator, motorstunts, cursussen en sublieme demonstraties van het Trial Demo Team. Bezoekers konden instappen in de motorrace simulator of zelf op een trike, quad of pocketbike stappen. Door de optredens van live bands werd er een goede sfeer gecreëerd, ook was er een modeshow waarin de nieuwste motorkleding getoond werd! In 2010 hebben we de primeur dat Speed & Gein het activiteitenplein gaat verzorgen vol met (motor)stuntshows.

Beursinfo 

De volgende editie van de Indoor-Motorcross vindt plaats op:
Vrijdag 29 januari 2010
Zaterdag 30 januari 2010
Zondag 31 januari 2010

De volgende editie van het Motorcycle-Event vindt plaats op:
Zaterdag 30 januari 2010
Zondag 31 januari 2010

Locatie:
IJsselhallen
Rieteweg 4
8011 AB Zwolle

Voor meer indo zie Motorcycle-Event

Zie ook onze andere artikelen over de Motorbeurs kijk hier!

RSS / Twitter