Nog maar een paar weken en KreaDoe staat voor de deur. Lees alvast over de nieuwste creatieve producten en workshops die tijdens deze veelzijdige hobbybeurs te vinden zijn en koop gelijk uw kaartje met een flinke korting. U maakt dan kans op een spectaculaire workshop icecarving.

• Atelier Anemoontje verkoopt werkpakketjes en patroonbladen van antroposofische poppen, seizoentafel poppen, knuffelpopjes en kabouters gemaakt van natuurlijk materiaal. Ook geven zij een leuke workshop.
Het ontstaan van Atelier Anemoontje - Eigenaresse, Annie Groot vertelt

 

"Het is allemaal begonnen bij het zien van een kraamcadeautje. Ik was meteen verkocht, weg van de poppen en het materiaal. Snel daarna ben ik zelf op cursus gegaan en kon ik niet meer stoppen. Toen familie en vrienden en vooral mijn eigen huis rijkelijk waren voorzien van poppen, was de volgende stap het geven van cursussen. Dat heb ik met heel veel plezier 10 jaar gedaan. Ondertussen was ik moeder geworden van 3 zoons. Het cursus geven kon ik niet goed meer combineren met een druk jong gezin. Maar ja, het poppen maken ging wel gewoon door en ik maakte mijn 1e lichtje. Via een vriendin kwam het lichtje in een winkel terecht en kwam de vraag naar pakketjes. De volgende stap was de start van een eigen atelier en het ontwerpen en maken van eigen pakketjes. Het maken van de pakketjes begon op de keukentafel, daarna nam ik 1 slaapkamer in beslag en nu heb ik een eigen atelier in een heus bedrijfspand. Zo werd Atelier Anemoontje geboren..."

• De Daylightshop toont op KreaDoe o.a. de collectie Sun4U daglichtlampen. Nieuw zijn de Portable lampen met draaibare kap, de Focus loupelamp en de schitterende Black Pearl tafel- en vloerlampen. Zeer scherpe aanbiedingen!
Different Colors - Eigenzinnig merk van Nederlandse bodem
Stempelaars opgelet! Een bijzonder stempelmerk onder de aandacht:
Eigen ontwerp en fabricage van ‘art stempels' worden gebracht onder het merk Different Colors. Zeer originele patronen in de meest uiteenlopende kleurstellingen. Unieke afbeeldingen waarbij eenvoud de absolute kracht is. Voor iedereen geschikt, van beginneling tot gevorderde, u maakt in een handomdraai de meest kunstzinnige patronen.
Dit merk is van Nederlandse bodem en wordt vervaardigd onder leiding van Judith van Leverink. Zij haalt haar inspiratie uit het alledaagse leven. Dit kan van alles zijn: van gevels van panden tot de mooie motieven van een putdeksel.

"De kracht van doen wat je leuk vindt is gewoon aan de slag gaan zonder dingen te moeten. Niet te veel nadenken en je gevoel de vrije loop laten gaan en dan ontstaat er wat. Ook durven te spelen met kleuren en vooral niet bang zijn iets te maken dat niet mooi is of mislukt," aldus Judith.

 

• Stempelaars opgelet! Different Colors (Ludiec), een bijzonder stempelmerk, doet zijn intrede. Zeer originele patronen in de meest uiteenlopende kleurstellingen. Maak op een eenvoudige manier de meest kunstzinnige patronen.

• Heeft u een fijne vakantie gehad, leuke creatieve dingen meegemaakt, mooie foto's gemaakt? Deel dit op MyZoover met uw vrienden en kennissen, U maakt hiermee kans op een stedentrip door Europa!


Workshop Icecarving
Maak nu kans op een workshop icecarving door uw kaartje online te kopen! Spetterende demonstraties tijdens de openingsdag op 11 november.
Maak kans op gratis toegangskaarten!

‘Het is altijd leuk om te kijken wat andere mensen maken en het brengt je zelf vaak ook op leuke, nieuwe ideeën’. Ook op deze site kunt u uw creaties plaatsen!
Een leuk artikel bestaat uit:
1. Een (of meerdere) duidelijke foto('s) van de creatie (bij voorkeur JPEG)
2. Een lijstje van 'ingrediënten'; dus wat heb je nodig?
3. Het 'recept'; dus hoe moet je het maken? Voor een voorbeeld kijk bij de kat. (deze is wel zeer uitgebreid beschreven!)

De artikelen zullen dan op deze site geplaatst worden en onder de leukste inzenders verloten wij wat vrijkaarten voor de KreaDoe beurs!

 

KreaDoe Voordeelmagazine
Het KreaDoe Magazine is het KreaDoe Voordeelmagazine geworden: een magazine met voor meer dan € 100,- voordeelcoupons, te besteden bij de exposanten op de beurs. Te koop voor € 2,- op de beurs of - bijna voor niets - als onderdeel van het arrangement van € 13,50 (kaartje + koffie/thee + appelgebak + Voordeelmagazine).

 

 

RSS / Twitter