Op 25, 26 en 27 september 2009 staat Evenementenhal Hardenberg wederom drie dagen lang in het teken van creativiteit.

Tijdens de vierde editie van Crea Weekend Najaar in Evenementenhal Hardenberg staan er ruim 130 exposanten klaar om al uw vragen te beantwoorden en natuurlijk de leukste workshops aan u te geven aldus beursorganisator Linda de Boer.

 

 

 Maak kans op gratis toegangskaarten!

‘Het is altijd leuk om te kijken wat andere mensen maken en het brengt je zelf vaak ook op leuke, nieuwe ideeën’. Ook op deze site kunt u uw creaties plaatsen!
Een leuk artikel bestaat uit:
1. Een (of meerdere) duidelijke foto('s) van de creatie (bij voorkeur JPEG)
2. Een lijstje van 'ingrediënten'; dus wat heb je nodig?
3. Het 'recept'; dus hoe moet je het maken? Voor een voorbeeld kijk bij de kat. (deze is wel zeer uitgebreid beschreven!)

De artikelen zullen dan op deze site geplaatst worden en onder de leukste inzenders verloten wij wat vrijkaarten voor de Crea Weekend beurs!Dit jaar mogen we een aantal nieuwe producten introduceren tijdens Crea Weekend Najaar. Zoals bijvoorbeeld de Ministeck koffer Deluxe, deze koffer wordt meegenomen door Zomerspeelgoed en is in samenwerking gemaakt met Ministeck. Daarnaast neemt Stam+ de Hooked Zpagetti mee naar de beurs. Ze gaan dit verkopen door middel van starterspakketten waarin 3 bollen, 1 haaknaald en een beschrijving voor een tas zit. Zpagetti is een unieke draadstof om makkelijk en snel mee te haken of breien op XXL-formaat. Dit is mogelijk omdat Zpagetti van stevige stretchmaterialen is gemaakt. Hiermee maakt u in een handomdraai unieke eindresultaten in uw eigen stoere en moderne stijl. Daarnaast kunt u 3D kaarten maken, workshop sieraden maken, vilten, scrapbooking, borduren eigenlijk te veel om op te noemen aldus de Boer.

Kortom genoeg te zien en te beleven tijdens Crea Weekend Najaar.

Laat uw creatieve brein spreken en ontdek wat de trends zijn. Wat is er nieuw en welke technieken zorgen ervoor dat u uw hobby nog beter uit kunt voeren?

 

                    

Wacht niet langer en noteer de datum vast in uw agenda! Mis het niet!

Datum: 25, 26 & 27 september 2009
Openingstijden: 10.00 uur - 17.00 uur
Locatie: Evenementenhal Hardenberg

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter