ImageSpirit of Winter: 19 t/m 22 november 2009
Het lijkt een mooie winterdroom maar dit sprookje komt uit: van 19 t/m 22 november vieren we de Spirit of Winter bij Paleis Het Loo in Apeldoorn. Rondom dit mooiste paleis van Nederland verrijst die dagen een winterwit dorpje. Hierin worden sfeervolle stands aangekleed met de mooiste, lekkerste en warmste seizoensproducten. Er klinkt stemmige muziek langs de eeuwenoude lanen. De geur van kruidige warme wijn vermengt zich met die van andere winterse lekkernijen. Knetterend haarvuur. Kou hangt in de lucht. De kaarsengeur. Kerst hangt in de lucht en de feestdagen zijn alvast begonnen.

Gratis kaarten!
Voor mensen die een leuke kerststal, kerststuk of iets anders hebben gemaakt (wat met kerst te maken heeft) of gaan maken en hierover een leuk artikel kunnen schrijven voorzien van leuke foto’s hebben wij enkele vrijkaarten beschikbaar. U kunt dan dit artikel vergezeld van meerdere foto’s aan ons opsturen. U maakt dan kans op vrijkaarten van de Spirit of Winter.
De artikelen zullen dan op onze site geplaatst worden en onder de leukste inzenders verloten wij wat gratis kaarten.
Kerst hartje zomer? Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen!

 

Vorstelijk genieten
Spirit of Winter wordt voor de tweede keer gehouden in een vorstelijke ambiance. Tafels worden feestelijk gedekt met glaswerk, zilver en serviezen. Bloembinders nemen de mooiste winterse schikkingen mee. Stands met antieke meubels en woonaccessoires laten zien hoe sfeervol een winterhuis kan zijn. En uiteraard zijn er modeshows met winterwarme jassen, laarzen én feestkleding. Wervelende dans- en modeshows. De sfeer wordt nog eens extra verhoogd door stemmige livemuziek. En dat tegen de achtergrond van een prachtig paleis, lichtjes en andere sfeervolle winterdecoraties. Iedereen die zin heeft in de gezelligste tijd van het jaar komt sfeerproeven tijdens Spirit of Winter 2009.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paleis het Loo
Het 300 jaar oude Koninklijke Paleis Het Loo is sinds 1984 opengesteld voor het publiek. De kostbaar ingerichte vertrekken geven een beeld van drie eeuwen bewoning door de Oranjes. Buiten ademen de gereconstrueerde tuinen met hun waterwerken en sierlijke bloemperken de sfeer van de 17de eeuw. Door de fraaie ligging in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland heeft een bezoek aan het paleis in elk jaargetijde zijn bekoring. Bezoekers van Spirit of Winter krijgen voor het entreegeld van de fair ook toegang tot het Paleis. En daarmee krijgt Spirit of Winter zélfs een koninklijk tintje. Vorstelijk gedekte tafels in het Paleis zijn de kroon op de Spirit of Winter.

 

 

 

 


Bezoekersinformatie en voorverkoop
Fairadres
Koninklijk Park 1
7315 JA Apeldoorn

Openingstijden
Donderdag 19 november: 10.00 uur-18.00 uur
Vrijdag 20 november: 10.00 uur-18.00 uur
Zaterdag 21 november: 10.00 uur-18.00 uur
Zondag 22 november: 10.00 uur-18.00 uur

 

 

 

 

Toegangsprijzen
Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar en kosten € 15,- per stuk. Kinderen tot 12 jaar krijgen gratis toegang, inclusief entree tot Paleis Het Loo.

 

Voorverkoop
Voorverkoopkaarten zijn vanaf eind augustus 2009 te bestellen via de website en kosten € 12.50 per stuk.

Rolstoelgebruikers
Het terrein van de Fair is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, echter niet elke stand zal even makkelijk te bereiken zijn.


Organisatie
Spirit of Winter wordt georganiseerd door:
Reed Business b.v.
Postbus 4
7008 BA Doetinchem
Tel.: (0314) 34 90 65
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Productie
Estate Events bv
Postbus 1029
7301 BG Apeldoorn
Tel.: (055) 579 00 70
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer info zie Spirit of Winter

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter