ImageDe Kampeer en Caravan Industrie toont vertrouwen

Dat blijkt uit het aantal aanmeldingen voor de komende Kampeer en Caravan Jaarbeurs, die van 15 t/m 21 oktober 2009 in de Jaarbeurs te Utrecht wordt gehouden. Het aanbod is nog groter dan vorig jaar en alle deelnemende merken van vorige editie zijn weer aanwezig, waardoor de status van de beurs als het grootste kampeerevenement van Nederland is verzekerd.

"De recessie laat natuurlijk ook onze branche niet koud", zegt Aad Koster, directeur van de Nederlandse Vereniging voor de Kampeer en Caravan Industrie. "Het is logisch dat de consument nu even voorzichtig is met het aanschaffen van een kampeermiddel. Dat is echter niet meer dan uitstel. De markt zal aantrekken. We zien zelfs dat kamperen weer aan populariteit wint door de economische situatie."

 

 

 

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs is traditiegetrouw het podium waar de modellen voor het nieuwe seizoen worden gepresenteerd. Ook dit jaar staan veel noviteiten op het programma. "Sommige exposanten hebben voor mij al een tipje van de sluier opgelicht", zegt Saskia Poulissen, Project Manager van de beurs. "Ik mag daar nu nog niets over zeggen, maar beloof de bezoekers een aantal mooie noviteiten. En voor het eerst sinds jaren is er deze zomer weer een toename van het aantal kampeerders met 2,8 miljoen boekingen aldus de ANWB, dat zien wij als een positief signaal voor de komende editie."

Groot aanbod kampeerproducten
Of het nou gaat om de rijpositie achter het stuur van een camper, de keukenruimte van een caravan of de stevigheid van een voortent: alle mogelijkheden liggen binnen handbereik op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. De ruime opzet van de beurs garandeert een goede toegankelijkheid en het personeel op de stands helpt graag met vragen of een demonstratie. En omdat er honderden caravans, campers, vouwwagens en stacaravans op de beurs staan kunnen ter plekke de verschillende merken en typen vergeleken worden. Uiteraard staan er ook de allernieuwste modellen en primeurs. Zo biedt de beurs in één dag een breed overzicht van kampeerproducten.

 

Ideeën opdoen
Ook voor kampeeraccessoires is de Kampeer en Caravan Jaarbeurs de ideale plek. Nieuwe snufjes, handige vondsten en langgezochte accessoires worden eindelijk gevonden. Samen met de Familieroute, de toeristische informatie, de demonstraties en de workshops maakt dit een bezoek aan de Kampeer en Caravan Jaarbeurs tot een nuttig en gezellig dagje uit met de hele familie, want kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang tot de beurs.

 

 

Actie van VoorPlussers

Maak kans op twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke vakantie gehad en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee vrijkaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de Kampeer en Caravanbeurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.

Veel succes,
Redactie
VoorPlussers

 

Algemeen
De Kampeer en Caravan Jaarbeurs wordt van 15 t/m 21 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht gehouden. Bezoekers vinden er duizenden caravans, kampeerauto's, vouwwagens, tenttrailers en kampeeraccessoires. Ze kunnen er kennismaken met nieuwe modellen, de laatste handige verbeteringen en deelnemen aan activiteiten voor het hele gezin. De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 uur tot 18.00 uur. Profiteer van € 5 korting in de online voorverkoop. Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang tot de beurs.

 

Voor meer informatie zie Kampeer Caravanjaarbeurs

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter