voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

 

ImageHuishoudbeurs: zinnenprikkelend vriendinnenfeest

Circa 450 exposanten, ruim 50.000 vierkante meter beursoppervlak en de nieuwste trends op het gebied van Mode, Verzorging, Culinair, Wonen en Vrije tijd: de Huishoudbeurs komt er weer aan! Nederlands grootste consumentenevenement voor vrouwen wordt een echt vriendinnenfeest, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. De Huishoudbeurs wordt van 14 tot en met 22 februari 2009 gehouden in Amsterdam RAI.

Tijdens de 64e editie van de Huishoudbeurs kunnen beursbezoeksters even onbezorgd genieten van het leven, zonder na te denken over de taken, verplichtingen, beslommeringen en verantwoordelijkheden van alledag. Het zinnenprikkelende vriendinnenfeest in de RAI kent onder meer metamorfoses, creatieve workshops, interieuradvies, optredens van bekende artiesten en nog veel meer. Natuurlijk zijn er ook de laatste nieuwtjes, trends, handige tips en leuke koopjes te vinden.

Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten!
Heeft u een leuk verhaal over een leuke beurs (bv vorig jaar) en heeft u daar wat leuke foto’s bij, dan kunt u dat verhaal aan ons opsturen. Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij enkele gratis kaarten. U kunt dan in aanmerking komen voor twee vrijkaarten.
Succes en misschien tot op de huishoudbeurs!

Redactie VoorPlussers

Voor andere data huishoudbeurs kijk hier!

 

 

Themaplein Bubbels
Het centrale themaplein van de Huishoudbeurs 2009 staat in het teken van ‘Bubbels’. Dit jaar wordt ingehaakt op de laatste trend: weg met de sleur, gewoon vertier en plezier met degenen die jou het beste begrijpen en aanvoelen: je vriendinnen. Beursbezoeksters stappen op het themaplein in de wereld van Miami Beach, Las Vegas, Hollywood en Monte Carlo. Eén lange boulevard met make-overs, kleding en make-up advies, mooie lingerie, fashion shows, exclusieve mode shops en accessoires, de nieuwste vrouwenfilms, vakantieveilingen naar zonovergoten oorden, heerlijke vrouwensnacks als chocola en ijs, een hoge dosis entertainment en natúúrlijk glaasjes bubbels.


Vriendinnenfeest
Beursmanager Nicole Mengerink van Amsterdam RAI: “Wat is er leuker dan een echt vriendinnenfeest met mannen als dankbaar onderwerp? Waar je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen van je gezin of je werk? Even geen gezeur, geen kids, geen mannen. Alleen jij en je vriendinnen, want ‘girls just wanna have fun’.”


Openingstijden
Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs. De Huishoudbeurs wordt van 14 tot en met 22 februari 2009 gehouden in Amsterdam RAI. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur en op donderdag 19 en vrijdag 20 februari van 11.00 – 22.00 uur. Het themaplein Bubbels is dagelijks vanaf 10.00 uur geopend. Entreekaarten kunnen gekocht worden via www.huishoudbeurs.nl of bij de voorverkoopadressen: Marskramer en Scapino.

De laatste vijf dagen van de Huishoudbeurs (18-22 februari) vindt de Negenmaandenbeurs plaats in Amsterdam RAI. Met de entreekaart hebben bezoekers op dezelfde dag ook gratis toegang tot de Negenmaandenbeurs.

Voor meer info zie Huishoudbeurs.

 

 

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter