ImagePersbericht Utrecht,
15 oktober 2008

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs, van 16 tot en met 22 oktober in de Jaarbeurs Utrecht, wordt gekenmerkt door uiteenlopende publieksactiviteiten en veel entertainment, o.a. voor kinderen. Hieronder een overzicht (wijzigingen voorbehouden).

Familieroute
Een aantal exposanten biedt op de stand een product aan dat ontwikkeld is voor het hele gezin. Op de beursplattegrond is een duidelijke Familieroute gemarkeerd met icoontjes van de deelnemende stands. zodat bezoekers geen enkel Familie-product hoeven te missen. Op elk van deze stands is iets leuks voor kinderen te beleven.

Onderstaand een overzicht van de exposanten langs deze Familieroute met, in cursief vermeld, iets speciaal voor de kinderen, wat kan variëren van een aardigheidje, een activiteit of een heuse speelhoek:

Wilt u op een wel zeer voordelige manier naar de Kampeer&Caravanbeurs dan heeft u hier de mogelijkheid om twee gratis kaarten te verdienen voor deze leuke beurs!

Indien u een leuke (of minder leuke) ervaring gehad heeft op uw kampeer- en of caravanvakantie dan kunt u hierover een leuk artikel schrijven. U kunt dit artikel vergezeld van meerdere foto’s aan ons opsturen. U maakt dan kans op vrijkaarten van de Kampeer & Caravanbeurs. De artikelen zullen dan op onze site geplaatst worden en onder de leukste inzenders verloten wij wat vrijkaarten.

Met € 5 korting naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Niet in de rij staan en kans maken op een gratis Suncamp holidays kampeervakantie t.w.v. € 1250?
Bestel dan uw kaartje met € 5 korting in de online voorverkoop.

07 C 006 - T.E. Caravans - Tour 520 TKM
Garage voor veel en groot speelgoed. Stapelbed en 2-persoons vast bed. Kinderspeelhoek en kleurplaten TEC.

07 C 007 – Dethleffs - Family Caravan Een caravan met een aparte kinderkamer, opvallend veel opbergruimte en aandacht voor veiligheid. Tevens is het design uiterst vernieuwend en modern. Een leuk Sprookjestheater met elke dag een voorstelling voor kinderen.

07 C 050 – Bürstner - Premio 485 TK Instapmodel voor jonge gezinnen, caravan met stapelbed. Lego speelhoek, buttonmachine, kleurwedstrijd, luchtballonnen.

07 C 070 - LMC Caravans - Cello 510 K Caravan met compacte afmeting, compleet met garage voor alle kinderspullen. Kinderspeelhoek.

07 C 071 – Eriba - Sporting 505 Een caravan met stapelbed, en een groot vast bed, zodat een gezin met twee kinderen hier makkelijk in kan kamperen. Opblaasbare campers (op de stand van Hymer).

07 C 109 – Hymer - B 614 CL exclusive line Een camper met vier slaapplaatsen: een vast bed voorin en een stapelbed achterin. Opblaasbare campers.

07 F 121 - Carado - C 363 Holiday edition Caravan met kinderkamer, stapelbed, middenbed en een vast bed voorin, waardoor een gezin met drie kinderen hierin kan vertoeven. Opblaasbare campers (op de stand van Hymer).08 B 016 - Knaus Nederland - Eiffelland DESEO Family 500 LK 2009 caravan Voorzien van stapelbed waarbij onderste bed wegklapbaar is. De onderkant van het onderste bed is voorzien van een schoolbord. Standaard geleverd met twee opbergkisten die tevens als zitbankjes fungeren. Veel opbergruimte. Kinderkamer en oudergedeelte zijn van elkaar te scheiden. Voorzien van modulaire concept. Rugtasjes worden uitgedeeld voor de kinderen.

08 B 075 – Caravalair - Antares Luxe 426 Compacte lichtgewicht caravan met stapelbed en tweepersoons vast bed voor een scherpe prijs Sleutelhanger met waterpas.08 B 076 – Ixus - Ixus 480 Ruime gezinscaravan met achter een stapelbed, voor een tweepersoons vast bed en een grote middenzit. Tevens ruime keuken. Hoog uitrustingsniveau. Opvouwbare frisbee.

09 A 015 - Campings Hardenberg - Aqua Jungle Een overdekte, subtropische waterspeeltuin voor kleine kinderen. Kleurwedstrijd. Je kunt een pretpakket winnen, w.o. een etentje met Tinka en Wortel als je komt kamperen (theaterfiguren op de camping).

09 A 018 - Trailer Tents.nl - 3 Dog Camping Traildog tenttrailer De Traildog tenttrailer is een gezinswagen met 1281 liter aan bagageruimte (zo groot bestond nog niet) waardoor er voldoende speelgoed mee kan. Voor de ouders is er een aparte slaapcabine met een geveerd lits-jumeaux bed. Een kinder speel- en kleurhoek.

09 A 090 – Holtkamper - Holtkamper Adventure Tent Een klein stormtentje dat aan een tenttrailer wordt gekoppeld. Vanuit de tenttrailer bereik je de Adventure Tent door een kleine kinderdeur ‘kids only’. Tent is voorzien van een visco/traagschuim matras. Ideaal voor slapen en spelen. Tent is ook los te koppelen van de tenttrailer, zodat de oudere kinderen helemaal ‘los’ in hun eigen tent slapen. Een spannende attractie waar kinderen zelf mee kunnen doen. Tevens zijn er jojo’s, een kleurwedstrijd en een DVD Kinderbios.

09 B 022 - Camping Contact www.campings4kids.nl, en de diensten op de campings zijn gericht op kinderen Camping Contact heeft een website speciaal voor kinderen. Daarnaast is er op de campings diverse animatie voor kinderen, en in het voucherpakket zitten altijd kinderverrassingen. Kleurboekjes met kleurpotloden.

09 B 026 – Vekabo - Kamperen bij de Boer Speciaal voor kinderen kun je kamperen bij de boer. Je mag de dieren verzorgen en de boer helpen met allerlei klusjes. Kleurplaten en ballonnen.

09.B 048 - Aart Kok Adventure - Combi-Camp Zeer snel op te zetten, grote gezinskeuken, ruime voortent en een stapelbed op verhoogde vloer. Strandballen en frisbees worden uitgedeeld. Ook is er een legotafel aanwezig.

09.D 011 - Aartje Twinkel theatershow - Kinderanimatie Een leuke kindershow van Aartje Twinkel. Theatershow, en poppenkast, schmink etc.

10 A 028 – ACSI - Suncamp Holidays Suncamp Holidays is specialist op het gebied van familiecampings. Elke camping is kindvriendelijk. Campings aan zee of campings met een mooi zwembad worden speciaal voor families geselecteerd. Reisspelletjes om mee te nemen op kampeervakantie.

10 A 031 - Holiday Overtocht.nl - Ferryboot overtochten Een auto-/gezinsvakantie met (kinder)entertainment aan boord. Kinder- en babybedjes zijn beschikbaar en de hutten hebben een gezinsvriendelijke indeling. Een echte ‘zeereis’-ervaring. Een grote waterbak van 4x4 meter met radiografisch bestuurbare bootjes en botendropjes.

10 D 059 - Nederlandse Caravan Club - JKC kids Cool op Survival Voor diverse leeftijdsgroepen worden speciale kindervakanties en weekenden georganiseerd. 4 t/m 7 jaar, 8 t/m 12 jaar en 12 jaar en ouder. De Jeugd Kamp Commissie organiseert deze spannende evenementen 6 tot 8 keer per jaar. Leden van de Jeugd Kamp Commissie zijn aanwezig met hun ervaringen over de jeugdkampen. Kleurplaat.

10 E 057 – Repusel - Kinderverdwaalalarm Een alarm dat in te stellen is op 1 tot 7 meter afstand. Buiten deze straal gaat er bij de ouders een alarm af. De kinderen krijgen een soort ketting om met daarin de zender. Dit hangertje heeft een vrolijke kindvriendelijke vorm. Balonnen worden uitgedeeld. In het weekend kunnen kinderen door een professionele styliste geschminkt worden.

11 A 054 - Hilarius Trading / Herzog Nederland - Brunner Sitty kinder vouwstoeltjes. Een kindvriendelijk kinderstoeltje. Voorzien van inklapbeveiliging. Vrolijke kleure en zeer stevig. Voor kinderen van 1,5 tot ca 5 jaar. Speelhoek met ballenbak en glijbaan.

11 A 055 - Help International – Kinder veiligheidshesjes. Een kinder veiligheidsvest met reflecterende krinkel armband. Goed te gebruiken met fietsen en onmisbaar in de auto. Extra voor de kids: dit blijft een verrassing!

11 A 059 - GPA Agenturen - Dwt-Zelte Flexi. Een kindertent zelfs door een kind op te zetten. Tent kan ook alleen als slaaptent of als voortent gebruikt worden. Een zwemslang van 1,5 meter.

11 B 035 - Isabella Nederland - Isabella Forum voortent. Een grote, 3,5 meter diepe voortent met een entreehalletje en speciale ruimte voor schoenen, speelgoed e.d. Kleurplaten en een tekenhoekje.

12 C 013 - Ron Hazenberg - Ford Chausson Welcome 28. Een ruime gezinscamper. Ruime alkoof en vast bed achterin zijn er vier ruime slaapplaatsen. De dinette kan tevens omgebouwd worden zodat de camper over zes slaapplaatsen en vijf zitplaatsen beschikt. Tevens een ruime garage. Extra voor de kids: dit blijft een verrassing!

12 C 082 – Sterckemann - Starlett 470 PE. Compacte lichtgewicht caravan met stapelbed en tweepersoons vast bed. Voor een scherpe prijs Strandbal.

12 D 012 Adria Nederland - Adria Altea 462 PK caravan, Een grote caravan met 6 slaapplaatsen: een dinettebed, een vast 2-persoonsbed en een stapelbed. Dit betreft een actiemodel met ruim 300 kg aan laadvermogen. Gunstig geprijsd. IJsjes en een speelhoek.

12 D 108 HomeStar - Racer 48 KMU Een gezinscaravan met stapelbedden. Een ballon wordt uitgedeeld.

Kinderactiviteiten – thema: Indianen
In samenwerking met RCN is in hal 12 (standnr. D 122) een groot kinderactiviteiten programma opgezet. Het thema is indianen. De kleintjes kunnen zich onder begeleiding van medewerkers van Recreatiecentra Nederland laten omtoveren in Winnetou, hun eigen Indianentooi maken, of zich nestelen bij de grote Verhalenverteller en muisstil luisteren naar een spannend wildwest avontuur. Uiteraard staan ook Indianendansen op het programma. Voor verkleedkleren en schmink is gezorgd. Ook een springkussen, ballenbad, grote glijbaan, veel speelgoed en een tv-hoek ontbreken niet. Kortom, een gezellig en compleet programma voor kinderen! Let er wel op: dit is geen kinderopvang. Dus de ouders zijn te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de kinderen. Uiteraard mogen de ouders er ook gezellig bij komen zitten.

KinderKampeerWereld
Twinkelshow On Tour - in hal 9 is speciaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar de Twinkelshow on Tour met als thema ‘Aartje redt de dierenwereld: een groot magisch avontuur’. Tijdens de show beleeft Aartje Twinkel met de toverfee allerlei spannende avonturen met zijn dierenvrienden Diederik Das, Melvin Mol, Wibo het Wilde Zwijn en Frix de Vos.
De kinderen kunnen Aartje meehelpen om de bedreigde diersoorten in de wereld te redden. De spannende show wordt in het weekeinde opgevoerd in hal 9 stand D 011 om 11.30 uur, 13.00 uur en 14.30 uur. Op de momenten dat er geen voorstelling is, kunnen de kinderen in de Twinkeltuin o.a. spelen met een poppenkast, knutselen en kunnen worden geschminkt. Tevens is er op vrijdag 17 oktober en woensdag 22 oktober gedurende dag de mogelijkheid voor een Meet & Greet met Aartje Twinkel en Diederik in de Twinkeltuin. Deze kindervoorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Kinderkampeerwereld.
Meet & Greet met Fifi het Bloemenmeisje en Bob de Bouwer - op vrijdag 17 oktober maakt Fifi het Bloemenmeisje haar opwachting tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Ze zal om 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur steeds een half uurtje over de beursvloer lopen. Iedereen kan haar in levenden lijve bewonderen en mag met haar op de foto. Op zondag 19 oktober komt Bob de Bouwer de Kampeer & Caravan Jaarbeurs bezoeken. Ook Bob gaat met iedereen op de foto. Om 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur maakt Bob steeds een half uur een rondje door de hallen.
Sprookjestheater - op de stand van Dethleffs in hal 7 is elke dag een voorstelling van het sprookjestheater. Kinderen kunnen gezellig komen kijken en luisteren naar een prachtig sprookjesverhaal.

Bijzondere onthulling
Op donderdag om 13.30 uur is de bijzondere onthulling van de TEC Taurus 4w Drive Camper. Deze vier bij vier aangedreven Ford kampeerauto heeft een bijzonder stoere vormgeving, met Amerikaanse uitlaatpijpen, sidebar etc. De onthulling wordt gedaan door de bekende tv-presentator Sander Janson en vindt plaats tussen hal 7 en hal 8.

Stacaravan park
Speciaal voor de kampeerders die de voordelen van een ’vast’ tweede huis willen combineren met de gezelligheid van de camping, biedt de beurs een breed aanbod van stacaravans in hal 12. Een stacaravan heeft inderdaad praktische voordelen. In het gezellig aangelegde park laten de exposanten alle voorbeelden zien; houten chalets, aluminium en kunststof en voor iedere smaak en portemonnee; er is al een stacaravan te koop vanaf € 15.000. De nieuwste modellen caravans en chalets worden gepresenteerd van de merken Sunseeker, Maat, Muller, The Hap, Keijbouw en Venrooy.

StacaravanparkPétanquebaan
Liefhebbers van pétanque kunnen een balletje gooien, en eventueel uitleg krijgen over de juiste spelregels, op de pétanquebaan in hal 10.

Expositie Oldtimer caravans
Wie kent de echte oude oldtimer caravans nog? De Oldtimer Caravan Club brengt dat ‘gevoel van toen’ weer even terug met een expositie van een aantal prachtige oldtimers. Nostalgie ten top! In de corridor van hal 7 naar hal 12 staan prachtexemplaren. De expositie is helemaal compleet met oude strandstoelen, een oud dubbeldaks-tentje, een portable pick-up, etc. Uiteraard is hier ook informatie over de Oldtimer Caravan Club verkrijgbaar. De vrijwilligers van de club delen graag hun prachtige ervaringen met de caravans.

ANWB Manoeuvreren met de caravan
Zelf wat uitproberen? Dat kan op het grote buitenterrein, bereikbaar via hal 9. De ANWB verzorgt hier korte, toegepaste trainingen over de beheersing van kampeervoertuigen onder wisselende omstandigheden. Op de vlakke weg is rijden met caravan of aanhangwagen vaak geen probleem, maar bergafwaarts? Dat vraagt toch echt om een aangepaste rijstijl. De ervaren bestuurder of de nieuweling kan hier de mogelijkheden risicoloos uitproberen.

Test de nieuwe ‘Powr Movers’
Menigeen heeft problemen met het manoeuvreren van de caravan op de campingplaats. Ook met deze uitdaging kunnen bezoekers op het buitenterrein aan de slag. Met de ‘PowrMover’ wordt de zwaarste caravan tot op de centimeter nauwkeurig en zonder enige inspanning op elke gewenste plek gepositioneerd. Diverse modellen kunnen worden geprobeerd onder een caravan van 1.500 kg, op verschillende typen ondergrond en een helling van 25 procent. De kwaliteiten van deze op afstand bedienbare parkeerhulpen zijn in de media niet onopgemerkt gebleven. Na een eerdere bekroning met de tweede plaats in het populaire consumenten programma Tros Radar heeft de ANWB Kampeer & Caravan Kampioen deze mover onlangs zelfs als beste getest.

Verkiezing Kampeerauto van het Jaar
In samenwerking met de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) werd in 2007 tijdens de beurs de eerste Kampeerauto van het Jaar verkiezing gehouden. Dit jaar krijgt deze Verkiezing een vervolg, en kunnen beursbezoekers weer hun stem uitbrengen op een aantal geselecteerde kampeerauto’s, herkenbaar aan een grote sticker, voor de eervolle publieksprijs ‘Kampeerauto van het Jaar 2009’. In de kampeerauto’s liggen de stemformulieren. Belangrijkste criteria bij de jurering zijn het uiterlijk van de kampeerauto, de inrichting, de prijs-kwaliteit verhouding en de styling van het interieur. Deze jaarlijks terugkerende verkiezing is een initiatief van de Kampeer en Caravan Industrie (KCI), de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) en de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Vorig jaar won Adriatik met het model Coral Compact S590SP. De prijs zal woensdag 22 oktober om 12.30 uur worden uitgereikt door de heer Paul de Krom, woordvoerder Verkeer en Waterstaat voor de VVD in de Tweede Kamer.

Caravan Onderhoud
Informatie over het onderhouden van de caravan en vouwwagen biedt BOVAG (hal 10, stand B.036) tijdens de miniworkshop Caravan Onderhoud. Dagelijks om 13.00u en 15.00u geeft een ervaren BOVAG caravanmonteur een duidelijke toelichting over de onderhoudsbeurten. Vragen staat vrij. Op de stand is zelfs een echte hefbrug geplaatst zodat de omstandigheden van een werkplaats perfect worden nagebootst. Aandacht wordt besteed aan de remmen, koppeling, wiellagers, assen, gas(leidingen), vochtcontrole etc.

Workshops - Iets leren over...

Dit jaar worden nog veel meer interessante workshops georganiseerd, kosteloos voor beursbezoekers.
Locatie is de Marijkezaal. Onderwerpen:
- Camper of Caravan: wat past bij mij?: twijfelt u nog of u liever gaat reizen met een camper of caravan? Dan zult u zeker wijzer worden tijdens deze workshop waarin diverse verschillen toegelicht worden.
- Camper & Veiligheid: hoe kunt u het beste uw camper beladen? Hoe zit het met gordels voor passagiers achterin de camper? Wat moet u allemaal weten over de gasinstallatie in de camper? Dit, en nog veel meer handige tips en wetenswaardigheden hoort u tijdens deze workshop.
- Reizen langs camperplaatsen: vrijheid, blijheid is het motto van veel camperaars. Zij reizen overdag en stoppen op leuke plekjes. Tegen de avond zoeken ze een plek om te overnachten. Deze manier van reizen is niet bij iedereen bekend, en sommigen twijfelen zelfs aan de veiligheid. Bezoek deze workshop en overtuig uzelf van de geweldige mogelijkheden in bijvoorbeeld Frankrijk en Duitsland.
- Winterkamperen: met de camper naar de wintersport? Is dat niet veel te koud in een camper? En wat moet ik hier dan allemaal voor regelen en voorbereiden? Tijdens deze workshop krijgt u diverse tips en trucs van ervaren camperaars.
- GPS Wandelen: tijdens deze uitgebreide workshop ontvangt u informatie over het GPS apparaat, hoe maak je routes, wat is een spoorvolger en hoe kies je de juiste uitzetter? Hoe wandel je met een GPS, hoe volg je de track. Hoe voer je waypoints in? Maar ook informatie over GPS data op internet en wat je daar allemaal kunt vinden kun je terecht in deze boeiende workshop.
- Digitale fotografie: wilt u graag mooie digitale foto's maken, maar ze lukken niet zoals u dat graag wil? Of kent u niet alle basis instellingen van uw digitale fotocamera? Tijdens deze workshop krijgt u uitgebreide informatie over digitaal fotograferen en het gebruik van uw camera.Programma workshops
Donderdag 16 oktober
11.00 uur – 11.30 uur Winterkamperen
14.00 uur – 14.30 uur Camper of Caravan: wat past bij mij?
15.00 uur – 15.30 uur Winterkamperen

Vrijdag 17 oktober
11.00 uur – 11.30 uur Reizen langs camperplaatsen
12.00 uur – 12.30 uur GPS wandelen
14.00 uur – 14.30 uur Camper of Caravan: wat past bij mij?
15.00 uur – 15.30 uur Reizen langs camperplaatsen
16.00 uur – 16.30 uurGPS wandelen

Zaterdag 18 oktober
11.00 uur – 11.30 uur Camper en veiligheid
12.00 uur – 12.30 uur GPS wandelen
13.00 uur – 13.30 uur Digitale fotografie
14.00 uur – 14.30 uur Camper of caravan: wat past bij mij?
15.00 uur – 15.30 uur GPS wandelen
16.00 uur – 16.30 uur Digitale fotografie

Zondag 19 oktober
11.00 uur – 11.30 uur Camper en veiligheid
12.00 uur – 12.30 uur GPS wandelen
13.00 uur – 13.30 uur Digitale fotografie
14.00 uur – 14.30 uur Camper of caravan: wat past bij mij?
15.00 uur – 15.30 uur GPS wandelen
16.00 uur – 16.30 uur Digitale fotografie

Maandag 20 oktober
11.00 uur – 11.30 uur Winterkamperen
13.00 uur – 13.30 uur Camper en veiligheid
14.00 uur – 14.30 uur Camper of caravan: wat past bij mij?
15.00 uur – 15.30 uur Winterkamperen

Dinsdag 21 oktober
11.00 uur – 11.30 uur Reizen langs camperplaatsen
13.00 uur – 13.30 uur Camper en veiligheid
14.00 uur – 14.30 uur Camper of caravan: wat past bij mij?
15.00 uur – 15.30 uur Reizen langs camperplaatsen

Woensdag 22 oktober
12.00 uur – 12.30 uur Caravan en veiligheid
14.00 uur – 14.30 uur Camper of caravan: wat past bij mij?

Zandsculpturen
Op de stand van Adria in hal 12 is een ervaren bouwer van zandsculpturen aan het werk en zal de mooiste objecten tevoorschijn toveren rond het thema is kampeerbeleving. Op welke wijze dit precies wordt ingevuld blijft natuurlijk nog even geheim! De werkzaamheden zijn dagelijks te bewonderen op stand 12.D012.

Schrobbeler borrel drinken?
Op de stand van Dethleffs in hal 7 is professioneel golfer Joost Hage van vrijdag tot en met maandag aanwezig. Beursbezoekers worden uitgenodigd samen met hem een borrel te komen drinken. Joost is die vier dagen vanaf 16.00 uur aanwezig in de Schrobbeler borrel golfbar buggy. Hij schenkt niet alleen heerlijke drankjes maar gaat ook graag in gesprek over zijn geliefde sport. Joost Hage wordt gesponsord door Dethleffs Nederland, en rijdt met een prachtige camper rond in Europa.

Trekauto presentatie
In mei van dit jaar heeft de KCK Trekauto van het Jaar Verkiezing plaatsgevonden. Citroën heeft de wedstrijd gewonnen en de winnende auto wordt tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs l gebruikt bij het ANWB manoeuvreren op het buitenterrein, bereikbaar via hal 9. Een aantal van de genomineerde auto's zal gepresenteerd worden: Citroën, Saab en Mazda.

Demonstratie Camper Trolley
Op het buitenterrein, te bereiken via hal 9, zijn demonstraties van de Camper Trolly, een caravan mover waarmee het veel eenvoudiger wordt om de caravan te verplaatsen. De caravan mover wordt aan de caravan gekoppeld, die met de afstandsbediening, inclusief automatische softstart- en een remfunctie, kan worden verplaatst. De demonstratie is elke dag om 11.30 u, 13.30 u en 15.30 u.

SMS-en op de beursvloer
KampeerZaken.nl organiseert tijdens de beurs een sms en win actie waar dagelijks vijf mooie prijzen worden verloot. Bij binnenkomst op de beurs sms’t bezoekers het woord ‘kampeer’ naar 4477 en vervolgens dingen zij automatisch de hele dag mee naar de prijzen die verloot worden. Via de mobiele telefoon worden de deelnemers per sms op de hoogte gehouden van de prijsuitreikingen. Een greep uit de prijzen: luifels, windschermen, camping meubilair, mini cruise naar York, fietsendragers en camping weekendjes.

Kampeerlingo
Het tv-programma Camping Life isl tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs alle dagen aanwezig met de caravan, een ERIBA NOVA 465 Gold Edition, waarmee de presentatoren Sander en Jessica gedurende het Camping Life seizoen op pad zijn geweest. Op de stand van ERIBA HYMER in hal 7 is hiervoor een speciale plek gecreëerd. Bezoekers kunnen hierin een kijkje nemen, achter de schermen. De volgende acties van Camping Life staan gepland:
- Donderdag 16, Vrijdag 17, Zaterdag 18 en Zondag 19 oktober: screening van bezoekers voor deelname aan het Camping Life programma van volgend seizoen 2009
- Zaterdag 18 oktober 12:00 en 16.00 uur: Meet & Greet met Sander en Jessica
- Zondag 19 oktober 12:00 en 16.00 uur: Het spelen van ‘Kampeerlingo’ onder leiding van Sander en Jessica. Met de bekende ballenbak van het tv-programma Lingo kunnen in een uur tijd twintig koppels drie minuten lang zoveel mogelijk kampeerwoorden raden. Het koppel dat de meeste woorden heeft geraden maakt kans op deelname in het echte tv-programma Lingo en wint tevens een Navigatiesysteem van VDO Dayton met hierop de 1200 Campings van Campinglife, t.w.v. 249 Euro, beschikbaar gesteld door ERIBA HYMER Nederland.

De eerste tijdelijke camperplaats in Utrecht!
In samenwerking met de NKC, Jaarbeurs Utrecht en de Gemeente Utrecht creëert de Kampeer & Caravan Jaarbeurs dit jaar tijdens de beurs de eerste tijdelijke camperplaats op loopafstand van de Jaarbeurs. Het terrein is geheel omheind en is gelegen aan de Overste den Oudenlaan tegenover het parkeerterrein P2 en het Holland Casino. Er zijn ongeveer 35 plaatsen beschikbaar.. Vrijwilligers van NKC zorgen op de dagen van aankomst/vertrek voor een goede doorstroming op het terrein. Op de camperplaats zal BOVAG de kampeerauto´s onderwerpen aan de veiligheidsinspectie. Met name zaken als gas, banden en elektronica, komen aan bod. Tijdens deze vrijblijvende controle geeft de BOVAG monteur de campereigenaren ook tips voor periodiek onderhoud van de kampeerauto.

Toegangsprijzen
Met € 5 korting naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Niet in de rij staan en kans maken op een gratis Suncamp holidays kampeervakantie t.w.v. € 1250?Voor actuele beursinformatie: www.kampeercaravanjaarbeurs.nl

 

Zie ook onze andere artikelen over de Kampeer Caravanjaarbeurs kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 155 gasten en geen leden online