ImageAlgemene beursinformatie

Tijdens Bike MOTION Benelux exposeren alle toonaangevende importeurs en fabrikanten van fietsproducten met een sportief karakter hun nieuwe collectie voor het seizoen 2009. Na de grote internationale beurzen in Friedrichshafen, Keulen en Milaan is Bike MOTION Benelux dé gelegenheid om dichter bij huis het complete aanbod aan sportief fietsnieuws te bekijken.

Leuke dag uit!
Naast de ruim 150 exposanten is er op Bike MOTION Benelux nog veel meer te zien en te doen. Er zijn diverse demonstraties en leuke activiteiten. Ook kun je advies krijgen over onder andere sporttraining en sportvoeding. Uiteraard zijn er diverse bekende topsporters uit de fietssportwereld aanwezig.

Kortom: Bike MOTION Benelux is ook nog eens een leuke dag uit!

 

 

 

 

 

 

 

 


Wat is er te zien en te doen?
- de nieuwste modellen racefietsen en mountainbikes
- de laatste trekkingfietsen, BMX-fietsen en trialfietsen
- informatie over fietsvakantie en bestemmingen
- fietsonderdelen & accessoires
- alle trends in fietskleding, -schoenen, -brillen en -helmen
- voedings- en trainingsadviezen
- spetterende modeshow en demonstraties
- informatieve lezingen en presentaties

Activiteiten
Dé Rabobus
Neem een kijkje in de bus van de Rabo ploeg. Ervaar hoe de echte profs zich voorbereiden en zie waar ze na een toch tot rust komen. In de bus is van alles aanwezig voor een optimale voorbereiding.

Modeshow

Tijdens de spetterende modeshow achterin hal 12 worden de nieuwste kleding en accessoires geshowd. Merken als; Nalini, Gonso, Craft en méér laten hun nieuwste collectie zien. Kom kijken op het terras en geniet van al het moois. De modeshow wordt 4x per dag gehouden. Tussen de modeshows door kan je ook meedoen met de Eurosport commentatorwedstrijd.Wielerbaan á la Holland Sport
Wie kan het snelste rondje fietsen. Test je snelheid en kracht op de Wielerbaan en maak kans op mooie prijzen! De Wielerbaan is te vinden in de doorgang tussen hal 11 & 12.

Wanneer

Van vrijdag 31 oktober t/m maandag 3 november 2008 vindt je een totaaloverzicht van alle sportieve fietsproducten op de 13e editie van de Bike MOTION Benelux.
Bike MOTION vindt plaats in de hallen 10, 11 & 12. Wees er bij!...

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 36 gasten en geen leden online