Image

Geef je zelf, huis, tuin en taart een ‘kerst-look’

Van woensdag 5 t/m zondag 9 november vindt in Jaarbeurs Utrecht de 20e editie van KreaDoe plaats, het grootste creatieve hobby-evenement van Nederland. Op KreaDoe kunnen bezoekers terecht voor de laatste trends, technieken en materialen op het gebied van tientallen creatieve hobby’s. Van sieraden maken tot borduren en van kaarten maken tot scrapbooken, mozaïeken en huis- en tuindecoratie. ‘Creatieve nieuwkomers’ dit jaar zijn o.a. taartdecoratie, feestelijk inpakken en spiegels decoreren. Het centrale thema van KreaDoe 2008 is Kerst. Bezoekers komen gegarandeerd in de kerstsfeer van de feestelijke aankleding, het KreaKerst Plein en de verschillende kerstactiviteiten die op het programma staan. Zo kan men op KreaDoe o.a. kerstsieraden- en kaarten maken, leren hoe je cadeautjes feestelijk inpakt en je taart een ‘kerst-look’ geeft.
Ook KreaKids, het plein met een breed creatief aanbod voor kids, krijgt een extra feestelijk tintje. Op dit plein vinden (groot)ouders tal van creatieve materialen, zodat hun kroost zich geen moment zal vervelen tijdens de Kerstvakantie. Bezoekers zullen zich sowieso niet vervelen, want de ruim 200 exposanten op KreaDoe organiseren dagelijks tal van workshops en demonstraties.

Voor andere data KreaDoe kijk hier!


Het centrale thema van KreaDoe 2008 is Kerst. Op het centrale KreaKerst Paviljoen worden diverse kersworkshops gegeven en kunnen bezoekers inspiratie opdoen voor een creatieve Kerst.

Wie in aanloop naar de feestdagen graag creatief bezig is, vindt op KreaDoe 2008 inspiratie, materialen én kan alvast lekker oefenen. Op het speciale KreaKerst Plein laten verschillende deelnemers zien wat de laatste creatieve kersttrends en –materialen zijn. Ook worden hier workshops en demonstraties gegeven. In het kader van de komende feestdagen kunnen bezoekers verder - verspreid over de beursvloer - terecht voor o.a. feestelijk inpakken, kerstkleden, -servetten en –kaarten maken en taarten decoreren. Uiteraard is het niet alleen Kerst wat de klok slaat op KreaDoe 2008. Ook voor de rest van het jaar vinden bezoekers een breed aanbod van leuke, verrassende, nieuwe en ‘oude vertrouwde’ creatieve aanbieders.

Inpakken is een van de nieuwe creatieve hobby's op KreaDoe 2008. Tijdens mini workshops leren bezoekers hoe zij hun Sinterklaas- en Kerstcadeautjes extra feestelijk in kunnen pakken.
Voordeelarrangement
In de online voorverkoop ontvangen bezoekers € 5,- korting op een voordeelarrangement (entreekaart + koffie/thee + iets lekkers). Het voordeelarrangement kost € 11,50 en is alleen te koop via de online voorverkoop (tot 5 november 2008). Aan de kassa kost een losse entreekaart € 12,50 (excl. koffie/thee en iets lekkers).

Voor bestellen en meer informatie zie www.kreadoe.nl

Praktisch
KreaDoe 2008, 5 t/m 9 november 2008.
Locatie: Jaarbeurs Utrecht.
Openingstijden: dagelijks van 10.00-17.00 uur.
Entree: losse kaarten kosten aan de kassa € 12,50,-.
In de (online) voorverkoop kost een losse kaart € 10,- en het KreaDoe voordeel arrangement € 11,50 (entree, koffie/thee met iets lekkers).
De online voorverkoop loopt tot 5 november 2008.

Voor meer info zie KreaDoe

RSS / Twitter