Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018VOOR STARTERS ÉN KAMPEERDERS MET JAREN ERVARING


Hoe ga jij je volgende reis maken? Hang je je backpack aan de wilgen en ben je op zoek naar een ruime (familie)tent. Of wil je gewoon weg, maar is jouw trouwe caravan nu echt aan vervanging toe? Kriebelt het en denk je aan een andere manier van kamperen. Bijvoorbeeld met een camper?


TOE AAN IETS NIEUWS? ALTIJD TOCH!


Of je nu staat voor een grote investering in een nieuwe caravan, camper of vouwwagen. Of je bent juist op zoek naar een handige oplossing. Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is er voor iedere kampeerder iets nieuws. Want Utrecht is dé locatie om je te oriënteren op die ene grote aanschaf. Maar het is óók de plek waar je tientallen gadgets ontdekt die je kampeerleven net iets makkelijker maken.

Restaurant  op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs


WAT KUN JE DOEN ?


Natuurlijk zijn er veel activiteiten waar je aan mee kunt doen. Schuif aan in het Kampeertheater met informatieve clinics en workshops. Ga zelf achter het stuur voor een proefrit in een camper. Of pak een (e)bike voor een testrit.

Naast de nieuwste campers, tenten en caravans zijn er altijd heel veel activiteiten waar je aan mee kan doen. Van het informatieve Kampeertheater met clinics en workshops tot aan vele prijzenfestivals. Wil je zélf proefrijden in de camper of wil je juist testrijden op een e-bike?

Publiek op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018

NIEUWS, NIEUWS EN NOG MEER NIEUWS


Je komt naar Utrecht voor nieuwtjes en primeurs. En ook dit jaar zijn er weer veel nieuwe producten, modellen en accessoires. Zo is er een fors aanbod aan tenten. Staan er tientallen nieuwe modellen caravans en campers. Zijn er slimme vouwwagens en natuurlijk de handigste accessoires. In aanloop naar de beurs komt er steeds meer nieuws. Dus hou het in de gaten!

En ook bij exposanten op de stand is van alles te doen en te scoren. Beproef je geluk in het grote Hal(f) 12 Prijzenfestival. Doe mee met de behendigheidsspelletjes met leuke prijzen of speciale kortingsacties.

Caravan op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018

EN NOG VEEL MEER


Van 10 tot 14 oktober zijn 6 beurshallen tjokvol kampeernoviteiten. Met de nieuwste caravans, campers en fantastisch handige vouwwagens. Er is een uitgebreide collectie (familie)tenten en voortenten, Maar ook is er een hal vol accessoires. Van praktische kampeerartikelen tot de meest slimme kampeersnufjes. En ben je op zoek naar een net-iets-andere vakantiebestemming? Ga dan even langs bij het collectief campings.


KOPEN? HUREN KAN OOK


Wil je weten of een kampeervakantie jouw manier van vakantie vieren is? Of wil je ontdekken hoe het is om met een camper rond te trekken? Vind je het wel geinig om op een reis zo’n daktent uit te proberen? Er zijn legio partijen die ook materiaal verhuren.

Camper op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018

 


Actie van VoorPlussers

Maak kans op twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke vakantie gehad en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee vrijkaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de Kampeer en Caravanbeurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.

Veel succes,
Redactie VoorPlussers


VIVA ESPAÑA


In oktober loop je niet door industriële beurshallen. Je bevind je in een mediterrane entourage. In een zonnig zuiden. Omdat Spanje één van de populairste kampeerlanden in Europa is, vieren we tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs één grote ‘Fiesta’!

 

Kampeer & Caravan Jaarbeurs vindt plaats van 10 t/m 14 oktober 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht.
De openingstijden zijn van 10.00 en 17.00 uur.

Meer info opKampeer en Caravan Jaarbeurs

Kaarten aan de kassa kosten €12,50.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezelligeDagtripsen leukeEvenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 126 gasten en geen leden online