Dames aan de borrel op de fair in TorhoutAl 25 jaar “the classic” die we samen met u in de bloemetjes zetten...

De 25e editie van “Hof & Huis” valt tijdens het pinksterweekend. Van zaterdag 19 mei tot en met pinkstermaandag 21 mei wordt u dagelijks van 10.00 uur tot 18.00 uur verwelkomd door meer dan 140 exposanten. Hof & Huis is al 25 jaar uw vaste adres om het mooiste op het gebied van tuin, interieur en lifestyle te ontdekken en leuke producten mee naar huis te nemen om zelf aan de slag te gaan in de keuken of op de barbecue. Het leven is een feest! Kom en laat je inspireren op Hof & Huis.

Alles voor de tuin en het landelijk interieur! De tuin als verlengstuk van het interieur vormt al jaren de rode draad van Hof & Huis en blijft de bezoeker ook jaar na jaar inspireren. De meer dan 140 exposanten bekoren je immers al jaren met nieuwigheden die jouw beleving in de tuin of in je huis rijker maken. Je gaat naar huis met honderden nieuwe tips, ideetjes of aankopen, klaar om een hele zomer te genieten. En hoe!

kasteel waar fair gehouden wordt

25 jaar: een schitterend jubileum, gekruid met veel “peper & zout”!


Dames aan de borrel op de fairHof & Huis is in de voorbije jaren uitgegroeid tot een ware klassieker, een tuinfeest waar iedereen elk jaar naar uitkijkt. Op het landgoed van Kasteel d’Aertrycke presenteren we dan ook jaarlijks een mooie waaier aan exposanten met inhoud! Speciaal voor dit jubileum hebben we voor jong en oud een mooi en gezellig programma samengesteld zodat je ook in 2018 opnieuw ten volle kunt genieten van een inspirerende belevingsdag: kookdemo’s, heerlijke voeding, schapendemonstraties, probeer een elektrische fiets uit, ontdek de lokale voeding van de regionale voedingsproducenten, etc.

Het “ecodorp” is al twee jaar een inspiratiebron voor wie met de natuur en onze omgeving bewuster wil omspringen. We kunnen er immers niet om heen: we moeten allemaal iets doen met het milieu en er beter zorg voor dragen. Daarnaast vergroten we opnieuw de smaakmakers die mede de extra sfeer bepalen: dieren, speciale ambachten demonstraties, sfeerelementen en nog zo veel meer. Net als bij de vorige edities werken we ook dit jaar met een aantal foodtrucks. Deze vernieuwende en gevarieerde aanpak wordt door bezoekers zeer erg gewaardeerd.

Oude ambachten op de fair

 

Vrijkaarten voor “Hof & Huis”

Planten op de fair “Hof & Huis” Voor inzenders van leuke artikelen over uw hobby, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor “Hof & Huis” in Torhout. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

Praktische info “Hof & Huis”:

Buxusbollen op de FairVan zaterdag 19 mei tot pinkstermaandag 21 mei van 10.00 tot 18.00 uur.
Gratis parkeren vlak voor de deur.
Entree: € 9 p.p voor volwassenen, 60+ en jongeren (12-18 jaar) € 8 p.p.
Honden welkom aan de lijn.
Koop vooraf op www.tuinbeurzen.be je tickets met korting en vermijd de wachtrij aan de kassa
Locatie: Kasteel d’Aertrycke, Zeeweg 42, Torhout, België

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 31 gasten en geen leden online