Data KNIT&KNOT in TilburgHet is feest in april vieren wij ons eerste Lustrum. Op 6, 7 en 8 april 2018 vindt KNIT&KNOT plaats. De Koepelhal in Tilburg vormt dan het decor van KNIT&KNOT, de brei- en haakdagen van het zuiden! Een event voor iedereen die houdt van haken, maar ook van breien, vilten, macrameeën, spinnen en borduren. Wekelijks aandacht op de website voor gratis patronen, de steek van de week, vriendinnenvrijdag en het leven van een Breimoeder!

Voor data 2019 kijk hier!

Bedankt für die Blumen. We roepen creatievelingen op om bloemen te haken, breien of te maken in een andere handwerktechniek. Deze vrolijk gehaakte, gebreide en gevilte 3D bloemen met steel worden voor de pasen (Dank für die Blumen) bevestigd aan het hekwerk voor de Koepelhal. Vanaf 20 maart gaan we de bloemen bevestigen. Na afloop van KNIT&KNOT worden er boeketten van gemaakt en mensen die een bloem ingestuurd hebben, mogen mede bepalen wie er een bloemetje verdient. Deze worden persoonlijk bezorgd bij mensen die wel eens een liefdevolle opsteker kunnen gebruiken. Zelf meedoen of met de club? Zie www.knitenknot.nl voor informatie en patronen van bloemen.

Data KNIT&KNOT in Tilburg

Data KNIT&KNOT in TilburgKNIT&KNOT is voor iedereen! Een gezellige ontmoeting tussen ervaren en een nieuwe talentvolle generatie creatievelingen! Lekker shoppen bij exposanten of aanschuiven bij specialisten voor informatie, beleving, vragen, make & takes en workshops. Er zijn veel bloggers, designers, auteurs aanwezig voor inspiratie en het aanleren van nieuwe technieken. Inspiratie voor jong tot oud, van beginnend tot specialist.

Breien & haken, is dat iets voor mij? De leukste dingen maak je gewoon lekker zelf! Was het vroeger vooral iets voor oudere dames, tegenwoordig zijn het ook jonge(re) vrouwen, tieners en mannen die de brei- en haaknaalden ter hand nemen. Helemaal als je vriendinnen vragen waar je het vandaan hebt en je dan kunt zeggen dat je het zelf gemaakt hebt! Het geeft je een gevoel van trots. Niet iedereen weet hoe ze moeten haken of breien. Met een zelfgebreid item kun je mooi pronken! Bedenk wel dat als je eenmaal één mooie sjaal hebt gebreid, iedereen er eentje van je wil. Op de website van knitenknot.nl vind je de vriendinnenvrijdagcollumns van gastbloggers maar kun je ook het leven van de Breimoeder volgen! Wist je dat na een paar minuten breien, je hartslag en de bloeddruk omlaaggaat. Als je je stress voelt, kan het verstandig zijn je breiwerkje even op te pakken.

Kijken, gezelligheid, kopen en vooral doen. Op de beurs vind je een grote variatie aan deelnemers, met mooie materialen, technieken en workshops! KNIT&KNOT wordt gehouden in de prachtige industriële Koepelhal. Direct achter het Centraal Station. Een feestje om rond te lopen, draad verbindt!


Marktinformatie:

Breien, haken kent een nieuwe opleving. In zes jaar tijd is het aantal wol- en handwerkzaken in Nederland met 30 procent gestegen. Van 269 winkels in 2011 naar 374 in 2017 Locatus*. Een opvallende groei, want het totaalaantal fysieke winkels in Nederland daalde in diezelfde periode met ongeveer acht procent. Het aantal wol- en handwerkzaken stijgt fors en diverse naaicursussen in het land kunnen het aantal leden niet aan. (Bron: NOS APRIL 2017)

Data KNIT&KNOT in Tilburg

Vrijkaarten voor de KNIT&KNOT beurs 2017

Voor inzenders van leuke artikelen over uw hobby, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor de KNIT&KNOT beursin Tilburg. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

Informatie KNIT&KNOT is 6-7 en 8 april geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Via www.knitenknot.nl betaal je online € 8,50 p.p. aan de kassa € 10,00 Meer info via www.knitenknot.nl.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 53 gasten en geen leden online