MOTORbeurs 2018 Jaarbeurs in UtrechtStart hét motorseizoen op MOTORbeurs Utrecht 2018

Van 22 t/m 25 februari 2018 is het weer tijd voor het grootste motorspektakel van Nederland; De MOTORbeurs Utrecht. Ook deze editie zit weer vol met spectaculaire en leuke activiteiten om nooit te vergeten. Net als voorgaande jaren barst de Jaarbeurs in Utrecht uit zijn voegen van de actie.

Gloednieuwe modellen en volop actie

Op MOTORbeurs Utrecht 2018 vind je werkelijk ALLES voor jouw passie. Van grote motorenhandelaren tot reisorganisaties, motorclubs, motorverhuur en gereedschap. Check eind februari alle nieuwe modellen voor het nieuwe seizoen. Maar naast gloednieuwe motoren vind je er ook occasions.

MOTORbeurs 2018 Jaarbeurs in Utrecht

MOTORbeurs 2018 Jaarbeurs in UtrechtDaarnaast staan er traditiegetrouw spectaculaire activiteiten op het programma. Reken op gave stunts en ander spektakel. Doe bijvoorbeeld mee aan de Custom Bike Show en laat jouw unieke motor aan dik 90.000 motorliefhebbers zien. Meedoen of benieuwd naar de verschillende categorieën? Bekijk hier alle info. En dat is lang niet alles: MOTORbeurs Utrecht 2018 is een en al actie!

Motorkleding en accessoires

Naast motoren, is er ook alles op het gebied van motorkleding, accessoires, motorreizen, races en heel veel meer te vinden. Scoor een fantastisch motorpak of een nieuwe helm en check alle andere zaken die je als motorrijder nodig hebt.

 

 

Vrijkaarten voor de Motorbeurs 2018

Voor inzenders van leuke artikelen over een mooie motor die gerenoveerd of na een schade weer hersteld is of een beschrijving van een leuke motortrip, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor de Motorbeurs in Utrecht. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

 

 

Praktisch
MOTORbeurs Utrecht, 22 t/m 25 februari 2018, Jaarbeurs Utrecht,
Openingstijden: do 22: 10-21 uur, vrij 23: 10-22 uur, za 24 en zo 25: 10-18 uur.
Kaarten: aan de kassa 17,50 euro, in de online voorverkoop 14 euro.
Kijk voor meer informatie op motorbeursutrecht.nl.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 118 gasten en geen leden online