Bike Motion De wintertijd is ingegaan. De dagen worden korter en de temperatuur daalt hard. De dagen om er nog lekker op uit te trekken met je sportieve fiets worden steeds beperkter. Zet jij je tweewieler in de fietstrainer, ga je spinnen in de sportschool of verruil je racefiets in deze maanden voor een mountainbike?

Natuurlijk kun je ook alvast wegdromen naar volgend seizoen. Als de donkere koude dagen voorbij zijn, is het namelijk weer tijd voor Bike MOTION Benelux. Van 2-4 maart 2018 vind je hier de nieuwste fietsen, hipste outfits en de laatste snufjes. En waar je voorheen soms nog 5 maanden moest wachten zijn de nieuwste producten nu direct verkrijgbaar.

Bike Motion 2018

Verwacht merken waaronder Cannondale, Canyon, Giant, Koga, Merida, Specialized, Trek en van Nicholas en meer! Neem deel aan toffe activiteiten, test de nieuwste modellen op het (e)-MTB parcours, bewonder de gaafste 'fixies' of plan alvast een mooie rit op het toertochtenplein.

Bike Motion
Eén ding is zeker: na een bezoek aan Bike MOTION ben je helemaal klaar voor de start van weer een prachtig fietsseizoen! Koop nu je kaartje online!

 

De eerste deelnemers zijn bekend

Achter de schermen wordt hard gewerkt om er weer een fantastische editie van te maken en de eerste grote namen zijn inmiddels bekend. Staat jouw favoriete merk er tussen?

Lees verder

 

Bike Motion 2018Demareren kun je leren

In de Personal Improvement Area kun je een (nul)meting uitvoeren, stel je gezamenlijk een trainingsschema op, krijg je voedingsadvies of kun je deelnemen aan één van de sporttests. Zo ga je jouw persoonlijke record overtreffen!

 

Kom op de fiets!

Maak van je beursbezoek dé openingsrit van het jaar en kom op de fiets naar Bike MOTION Benelux. Voor je sportieve tweewieler hebben we dit jaar een beveiligde fietsenstalling en douchen en omkleden na de inspannende tocht kan uiteraard ook.

Lees verder

Fietsbeurs in de JaarbeursMaak kans op twee vrijkaarten!

Actie van VoorPlussers
Heeft u een leuke vakantie gehad en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee vrijkaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de Kampeer en Caravanbeurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.

Veel succes,
Redactie VoorPlussers

Zet Bike MOTION in je agenda

Vrijdag 2 maart

Zaterdag 3 maart

Zondag 4 maart

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 61 gasten en geen leden online