Data Knit en Knot oktober 2017De leukste dingen m(h)aak je gewoon lekker zelf! Op 13, 14 en 15 oktober vindt de vierde editie van KNIT&KNOT plaats. De Industriële Koepelhal in Tilburg vormt dan het decor van Knit&Knot, de brei- en haakdagen van het zuiden!

Voor data 2018 kijk hier!

Een event voor iedereen die houdt van breien, haken, maar ook van vilten, macrameeën, spinnen, borduren. Een vertrouwde maar ook een hele nieuwe generatie die handwerken weer leuk vindt!

 

Meet the makers! Originaliteit, creativiteit, inspiratie, handmade, soms een tikkie eigenzinnig! Internet minded? Op internet weten onze bezoekers de inspiratie te vinden, maar niets is leuker om het zelf te doen! Shoppen of aanschuiven bij bloggers, vloggers en specialisten voor informatie, beleving, vragen, make & takes en workshops. Ruim 80 brei- en haakexperts bieden inspiratie. Bezoekers van jong tot oud, van beginnend tot specialist. Een gezellige ontmoeting tussen klassieke breiers en hakers en een nieuwe generatie jonge creatievelingen op zoek naar authenticiteit. Draad verbindt. Tijdens Knit&Knot maken heel veel bezoekers gebruik van kennisoverdracht. Oude technieken, worden weer een nieuw leven ingeblazen. Fris, nieuw en inspirerend!

Data Knit en Knot oktober 2017

Data Knit en Knot oktober 2017Breien & haken, is dat iets voor mij? De leukste dingen maak je gewoon lekker zelf! Was het vroeger vooral iets voor oudere dames, tegenwoordig zijn het ook jonge(re) vrouwen, tieners en mannen die de brei- en haaknaalden ter hand nemen. Iedereen doet het! De Brei- en haakbloggers worden gezien als inspiratiebronnen en handwerkgoeroe’s met enorm veel volgers! Zelfs Koningin Maxima breit en borduurt! Zo schoof ze tijdens Koningsdag in de spoorzone van Tilburg gezellig aan bij twee breiende jongens! Breien en haken staan met stip genoteerd als de meest populaire creatieve bezigheden van dit moment! Leuke bijkomstigheid. Breien en haken hebben een ontspannende werking en het vermindert stress. Yoga voor de geest dus!

paper passion

 

Vrijkaarten voor de KNIT&KNOT beurs 2017

Voor inzenders van leuke artikelen over uw hobby, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor de KNIT&KNOT beursin Tilburg. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

 

Data Knit en Knot oktober 2017
Knoop ze! Macrameeën is weer helemaal terug van weggeweest. De populaire techniek uit de jaren '70 zie je in ieder trendy interieur weer terugkomen. Hippe wandhangers, gordijnen, plantenhangers en sieraden; je ziet macramé overal! Uiteraard kun je tijdens Knit&Knot ook zelf aan de slag met deze techniek. Combineer stevige garen met wat leuke knopen - et voilà - een plantenhanger is zo gemaakt

Kijken, gezelligheid, kopen en vooral doen. Op de beurs vind je een grote variatie aan deelnemers, met mooie materialen, technieken en workshops!

Informatie KNIT&KNOT is 13-14 en 15 oktober geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De Koepelhal is op 5 minuten loopafstand van het Centraal station in Tilburg. Entreeprijs: € 8,50,- p.p. In de voorverkoop met gratis goedgevulde goodiebag! Meer info www.knitenknot.nl.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 160 gasten en geen leden online