Verzamelaarsbeurs 2017 in de Jaarbeurs in UtrechtVerzamelaars opgelet! Wil jij naar de mooiste, grootste en leukste vintage evenement van Europa? Dat kan! We mogen namelijk 10 gratis tickets voor de VerzamelaarsJaarbeurs weggeven.

Voor mensen die graag snuffelen tussen curiosa en brocantespullen, dan hebben wij weer eenn leuke beurs geconden!

Op 8 en 9 april is de VerzamelaarsJaarbeurs zonder meer dé plek met de grootste keus voor verzamelaars en liefhebbers van curiosa, antiek en tweedehands spullen. Verdeeld over vijf hallen bieden meer dan 2.000 deelnemers honderdduizenden voorwerpen aan, overzichtelijk ingedeeld op onderwerp.

Voor data verzamelaarsjaarbeurs 2018 kijk hier!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een bijzondere collectie poppen? Of ben je meer geïnteresseerd in speciale oldtimermodellen van de Fiat Club Nederland? Er zijn aparte afdelingen voor speelgoed, glas, aardewerk, boeken, munten, kaarten, postzegels, archeologie, platte zaken, fifties spullen en design woon - en interieurartikelen.

 

Verzamelaarsbeurs 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht

Verzamelaarsbeurs 2017 in de Jaarbeurs in UtrechtDe VerzamelaarsJaarbeurs blijft de gezelligste plaats om collega verzamelaars te ontmoeten. Even rustig zitten, elkaar de nieuwe aanwinsten laten zien, tips, ideeën en wetenswaardigheden uitwisselen kan op een van de vele gezellige terrassen.

Vast onderdeel van de VerzamelaarsJaarbeurs is bovendien de Mega Platen & CD Beurs » Een hemel op aarde voor liefhebbers van popmuziek met een gigantisch aanbod van singles, elpees, cd's, dvd's en allerlei popsnuisterijen.

Elke VerzamelaarsJaarbeurs verschijnt de Beursspecial met achtergrondinformatie en de plattegrond van de beurs. Tijdens de beursdagen ligt die klaar voor bezoekers bij de kaartcontrole ingang van hal 8 & 9. Het magazine Verzamelen bevat ook tweemaal per jaar de complete beursspecial.

 

Verzamelaarsbeurs 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht

Verzamelaarsbeurs 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht
Een hemel op aarde voor liefhebbers van popmuziek met een gigantisch aanbod van singles, elpees, cd's, dvd's en allerlei popsnuisterijen. Met één ticket zijn beide events te bezoeken.

Kijk voor meer informatie en tickets op www.verzamelaarsjaarbeurs.nl. In de online voorverkoop zijn de tickets namelijk slechts € 12,50 in plaats van € 14,00 aan de kassa.

 

 

VerzamelaarsbeursActie van VoorPlussers voor gratis vrijkaarten!

Als u een leuk artikel schrijft over uw verzamel hobby (vergezeld van meerdere foto's) dan maakt u kans op twee gratis toegangsbewijzen. U dient dan dit artikel aan ons op te sturen en wij zullen dat dit artikel op deze site plaatsen. Onder de inzenders zullen wij meerdere personen belonen met twee vrijkaarten. Rechts boven in staat Contact, hiermede kunt u contact met ons opnemen, wij zullen dan verder aan u doorgeven wat u moet doen.

Veel succes! Redactie

Praktisch

VerzamelaarsJaarbeurs, zaterdag 8 en zondag 9 april 2017

Locatie: Jaarbeurs | Utrecht

Openingstijden: zaterdag 8 april van 09.00 uur tot 17.00 uur en zondag 9 april van 10.00 uur tot 17.00 uur

www.verzamelaarsjaarbeurs.nl

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter