Bezoek De Neuzelbeurs in De Broodfabriek op 25 & 26 februari
De grootste koopjesmarkt van de regio!

Op zaterdag 25 en zondag 26 februari vindt de Neuzelbeurs plaats in De Broodfabriek in Rijswijk. Enkele honderden kramen staan klaar met tweedehands spullen, curiosa, kleding, boeken, meubels, antiek en allerlei andere koopjes.

De Neuzelbeurs biedt voor ieder wat wils. De producten zijn voordelig geprijsd en het is gebruikelijk om af te dingen.

 

Naast vele koopjes vindt u op de Neuzelbeurs ook enkele kramen met smakelijke producten om mee naar huis te nemen, zoals snoep, sambal en worst. Nieuw dit keer is de aanwezigheid van Kidzfestijn op de Neuzelbeurs om leuke workshops voor kinderen aan te bieden.

Neuzelbeurs in de Broodfabriek

Gothic & Fantasy BeursAktie van VoorPlussers voor vrijkaarten voor de Neuzelbeurs !

Heeft u een leuk verhaal over een leuke beurs (bv vorig jaar) en heeft u daar wat leuke foto's bij, dan kunt u dat verhaal aan ons opsturen. Heeft u niets te vertellen over een beurs, dan mag u ook een leuk verhaal schrijven over uw hobby (tuinieren?). Doe daar dan ook wat foto's bij en ook dan maakt u een kans! Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij enkele gratis kaarten. U kunt dan in aanmerking komen voor twee vrijkaarten. Wij krijgen meerdere sets gratis toegangsbewijzen tot onze beschikking dus een grote kans dat u gratis naar deze beurs kunt. Succes en misschien tot op de Driedaagse Paas-editie van de Neuzelbeurs!

Redactie VoorPlussers

 

Neuzelbeurs in de BroodfabriekLeuke prijzen


Door standhouders van de Neuzelbeurs zijn meerdere leuke prijzen aangeboden die gewonnen kunnen worden. Neem een kijkje op de website www.neuzelbeurs.nl en ga naar de Mail & Win actie pagina om kans te maken op leuke prijzen & twee vrijkaartjes tot de beurs!

De toegang tot de Neuzelbeurs bedraagt € 4,00 p.p., voor kinderen van 7 t/m 12 jaar geldt een entreeprijs van € 3,00 en tot en met zes jaar is de entree vrij. Het is ook mogelijk om een weekendkaartje te kopen voor € 6,00 p.p.!

Wilt u zelf handel verkopen op de Neuzelbeurs? Kijk dan op www.neuzelbeurs.nl voor beschikbaarheid en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

Locatie: De Broodfabriek, Volmerlaan 12, Rijswijk

Openingstijden: 10.00 uur tot 17.00 uur

Meer informatie: www.de-broodfabriek.nl
www.neuzelbeurs.nl

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 41 gasten en geen leden online