Voorjaarsfair LentiadeBeleef de lente op 6 & 7 mei tijdens de voorjaarsfair Lentiade gehouden in de Poort van Heusden aan de rand van Drunen: een park met een overweldigende natuur, eeuwenoude bomen, een Roze Kasteel en bekend als het voormalige Land van Ooit.

Shop bij 150 deelnemers van alles op het gebied van country lifestyle, fair trade, fashion, mode-, woon- en tuinaccessoires en geniet van culinaire lekkernijen uit alle windstreken bij kleurrijke foodtrucks.

 

Jong en oud laat zich verrassen door creatieve workshops, live muzikanten & pipes and drums, spannende verhalen, roofvogeldemonstraties met zeearenden en gieren onder toeziend oog van de Soldaten van Waterloo en de Beestenbus van Ouwehands Dierenpark.

Voorjaarsfair Lentiade

Voorjaarsfair LentiadeTijdens de Lentiade vinden het Nederlands Kampioenschap Highland Games voor professionals én kinderen plaats o.l.v. Wout Zijlstra, zelf diverse malen (inter-) nationaal kampioen en tevens organisator van Sterkste Man wedstrijden. Na de ceremoniële opening meten 20 professionals - breedgeschouderde mannen in traditionele kilt - de krachten met steenstoten, gewicht vérslingeren, hamerslingeren, paalwerpen en gewicht hoog gooien. Voor de kinderen staat spel en vermaak voorop bij ongevaarlijke onderdelen als whiskyvat rollen, boomstam slepen, hoog gooien, kogelstoten en het maken van een Schotse puzzel. In tegenstelling tot de volwassenen kunnen kinderen zich ter plaatse aanmelden en is er voor hen altijd prijs.

Gratis entree voor kinderen tot 13 jaar en gratis parkeren. Kijk voor meer informatie en het actuele programma op www.lentiade.nl

 

Voorjaarsfair Lentiade 2017

Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten voor de Lentiade!

Voorjaarsfair Lentiade 2017Heeft u een leuk verhaal over een leuke beurs (bv vorig jaar) en heeft u daar wat leuke foto's bij, dan kunt u dat verhaal aan ons opsturen. Heeft u niets te vertellen over een beurs, dan mag u ook een leuk verhaal schrijven over uw hobby. Doe daar dan ook wat foto's bij en ook dan maakt u een kans!

Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij enkele gratis kaarten. U kunt dan in aanmerking komen voor twee vrijkaarten. Wij krijgen meerdere sets gratis toegangsbewijzen tot onze beschikking dus een grote kans dat u gratis naar deze beurs kunt.

Succes en misschien tot op de Lentiade! Redactie VoorPlussers

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 34 gasten en geen leden online