Data 2017 Knit en Knot in TilburgKNIT&KNOT, de Brabantse Brei- en Haakdagen toont nieuwe trends voor het voorjaar!
Op vrijdag 17 t/m zondag 19 maart vormt de Koepelhal in Tilburg het decor van de vrolijke voorjaarseditie van KNIT&KNOT, de brei- en haakdagen van het zuiden!

Voor data Knit en Knot 2018 kijk hier!

Iedereen die houdt van haken breien, vilten of andere manieren van het verwerken van draad kan volop inspiratie opdoen! Haken en breien zijn immens populair onder de vrouwen en de mannen zijn nu ook flink in opkomst!

 

Kijken, gezelligheid, ontspanning, kopen en vooral doen. Een grote variatie aan deelnemers, met mooie materialen, technieken en workshops! Freestyle breien met Club Geluk, de haak- aan caravan doet ons aan, we gaan voorjaarsbloemen haken, cactussen breien, keien vilten en nog veel meer! Inspiratie genoeg om jezelf in het creatieve zonnetje te zetten of je huis aan te kleden met zelfgemaakte woonaccessoires in de nieuwste voorjaarskleuren! ZelfGemaakt, daar wordt je blij van!

Data 2017 Knit en Knot in Tilburg

Handwerken zonder grenzen:

Data 2017 Knit en Knot in TilburgWe treden dit jaar ook buiten onze grenzen! Met ons thema Cultuur & Creativiteit laten we zien welke handwerktechnieken er in diverse culturen beoefend worden. Aan lange tafels kun je aanschuiven, vragen stellen of de kunst afkijken! Hip, grappig, ontroerend, gek of traditioneel, er valt voor iedere smaak iets te ontdekken. Draad verbindt welke taal je ook spreekt!

 

KNIT&KNOTVrijkaarten voor de KNIT&KNOT beurs 2016

Voor inzenders van leuke artikelen over uw hobby, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor de KNIT&KNOT beursin Tilburg. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

 

 

 

 

Data 2017 Knit en Knot in Tilburg

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 79 gasten en geen leden online