voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Hengelsport en Visbotenbeurs 2015De visboten en toebehoren zoals trailers en electronica zijn dan ook dit jaar weer ruim vertegenwoordigd op de Hengelsport- en Visbotenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht van 30 oktober tot en met 1 november. Op de beurs kom je de nieuwste boten, trailers en accessoires in alle prijsklassen tegen bij vele standhouders.

 

Vissen vanuit een boot geldt voor veel sportvissers op allerlei wateren als een topbeleving. Een complete 'vismachine' kan een streven zijn voor de lange termijn, maar een basic boot ligt binnen ieders handbereik en hoeft niet veel te kosten! Op de Hengelsport- en Visbotenbeurs 2015 is een ruime greep uit het totale aanbod vertegenwoordigd.

Voor data Hengelsportbeurs 2017 kijk hier!

Gorsseling Watersport toont de nieuwe Lakefox, een handzame visboot voor de kleinere wateren. Bij JM Sails zijn de nieuwe Noble en Ave Alpha boten te bekijken. Bij Portabote is te zien dat bootvissen ook zonder trailer of steiger kan.

De wat grotere en snellere merken zijn vertegenwoordigd door bijvoorbeeld Orka, Alumacraft, Marcraft, Starweld, Lund of Crestliner, allemaal bij elkaar op één beurs! Ideaal om snelle vergelijkingen te kunnen maken.

De nieuwste Marcraft 565 zal het stralende middelpunt van de stand van Marcraft zijn.

Hengelsport en Visbotenbeurs 2015

Hengelsport en Visbotenbeurs 2015De nieuwe Orka Whale en Killer Whale zullen in volle glorie te bewonderen zijn bij Orka boten.

De Lund 1625 Fury XL SS is op de stand van Roofvisweb te zien.

Op de stand van IJsselsport is, naast de droommodellen van Lund, bovendien de sensationele elektromotor Motorguide Xi5 te bewonderen, de droom van menige bootvisser.

Ook alle standhouders met de (electronische) accessoires voor de boot zijn een bezoekje waard. Niet alleen elektromotoren, maar ook de onmisbare fishfinders, gps-toestellen, accu's en trailers kun je bekijken bij standhouders als Technautic (MinnKota, Humminbird), Holland Nautic (Lowrance elite serie), Raymarine (de vernieuwde Dragonfly 4 en 5 met Chirp Downvision) of bij Marine Depth Sounders (onder andere de nieuwe touch serie van Lowrance.)

Om het plaatje compleet te maken zijn bij bijvoorbeeld bij Kalf en Van Claes de nieuwste trailers te bekijken. Motoren en allerlei onderdelen of accessoires voor op of aan de boot zijn bij het internationaal opererende Vetus te zien.

Hengelsport en Visbotenbeurs 2015VELE WINACTIES OP FACEBOOK!

Het liken van de Facebookpagina's Hengelsport- en Visbotenbeurs en Carpsquare is aan te raden voor wie in de prijzen wil vallen en/of kans wil maken op vrijkaarten voor de beurs. Sport- en recreatievissers gaan nu eenmaal niet graag met lege handen naar huis! Wie de beurs bezoekt, doet er goed aan de entree- en parkeerkaarten online mét korting aan te schaffen. Dat scheelt bovendien lang wachten bij de entree.

Hengelsport- en Botenbeurs 2015
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 30 oktober t/m zondag 1 november 2015
Openingstijden: dagelijks 10:00 -17:00 uur
Entree: € 10,- p.p. in de online voorverkoop (excl. € 0,50 transactiekosten)
En een parkeerkaart kunt u online bestellen voor 8,00. Entreekaarten kosten € 13,- p.p. aan de kassa. Gratis toegang voor kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Hengelsport en Visbotenbeurs 2015Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten voor de Hengelsportbeurs

Heeft u een leuke ervaring met een visdag, een mooie visstek of tips voor het vissen (geheim aas!) en kunt u daarvan een leuk verhaal schrijven, stuurt u ons dat dan op vergezeld van een aantal foto's. Het artikel zal op deze site geplaatst worden. De inzenders belonen wij met gratis kaarten voor deze beurs.

Succes
Redactie VoorPlussers

Belangrijke websites:
www.hengelsportbeurzen.nl
www.carpsquare.nl

Belangrijke Facebookpagina's:
Hengelsport- en Botenbeurs
Carpsquare

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter