voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Motorbeurs Jaarbeurs in UtrechtHet Nederlandse motorpubliek heeft geoordeeld en na veel wikken en wegen vijf enthousiaste meiden uitgekozen die zondag 1 maart mogen uitkomen in de finale van de Grid Girl verkiezing op MOTORbeurs Utrecht. De winnares krijgt de eervolle taak de exclusieve begeleiding op zich te nemen van niemand minder dan wereldkampioen Supersport Michael van der Mark bij zijn Superbike race in Assen op 19 april.

Voor data Motor beurs 2018 kijk hier!

 

Genomineerden

De organisaties van MOTORbeurs Utrecht, TT Circuit Assen en het Pata Honda-team hadden in samenspraak met Michael van der Mark twintig genomineerden voor de Grid Girl verkiezing voorgedragen. Het motorpubliek kreeg de eer om via de site te bepalen wie tot de eindronde zouden doordringen. Na het tellen van een massaal aantal stemmen viel de keuze uiteindelijk op Amber Scheffer, Iris Grootjans, Jedinja Piersma, Sharina van der Stam en Zoë van der Kroon. Zij worden op de beurssite uitgebreid geportretteerd.


Finaleshow

Het vijftal staat een spannende middag te wachten als zij op zondag 1 maart om 14 uur tijdens de finaleshow aan de tand worden gevoeld, onder de ogen van de vakkundige maar kritische jury met Michael van der Mark als voorzitter. Michael is dan ook beschikbaar voor signeersessies.


VIP-ontvangst

De winnares pronkt volgend jaar in Assen op en rond de grid en in vele motormedia. Bovendien staan de uitverkorene en haar medefinalisten tijdens de WK Superbike racedag een ware VIP-ontvangst te wachten door Michael van der Mark en zijn Pata Honda team.

Vrijkaarten voor de Motorbeurs 2015

Voor inzenders van leuke artikelen over een mooie motor die gerenoveerd of na een schade weer hersteld is of een beschrijving van een leuke motortrip, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor de Motorbeurs in Utrecht. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.


Vol gas genieten

De 31ste editie van MOTORbeurs Utrecht wordt gehouden van donderdag 26 februari tot en met zondag 1 maart met als motto 'Get Your Fire Started'. Bezoekers kunnen vol gas genieten van duizenden nieuwe en gebruikte motorfietsen, een ruim enorm aanbod kleding en accessoires, helmen, laarzen, banden, onderdelen, gereedschap en een uitgebreid activiteitenprogramma. Hoogtepunt is Walhalla (hal 7) met een oogstrelende presentatie van de nieuwste motorfietsen van alle grote merken bij elkaar.

Voor een uitgebreide beschrijving van de activiteiten klik hier.

Openingstijden

De openingstijden van MOTORbeurs Utrecht zijn op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur, op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Kaartverkoop

Inderdaad. De hoogste tijd om jouw kaartje voor de MOTORbeurs te kopen. Zo hoef je straks niet in de rij te staan voor de kassa - waar je ook nog eens 3,50 euro duurder uit bent.

Prijs online kaartje: € 14,-

Prijs kaartje aan de kassa: € 17,50

Koop dus nu voordelig je kaartje voor MOTORbeurs Utrecht in de online voorverkoop.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter