Nieuwste motorfietsmodellen en spectaculaire activiteiten

 

Motorbeurs Jaarbeurs in UtrechtDe beste plek om het motorseizoen 2015 te starten is MOTORbeurs Utrecht, van donderdag 26 februari tot en met zondag 1 maart. In de Jaarbeurs is een breed aanbod voor alle motorliefhebbers bijeengebracht. Van grote multibrand dealers en motorhandelaren tot reisorganisaties, motorclubs, motorverhuur en gereedschap.

 

Nieuwe modellen

Bijna alle importeurs van motormerken presenteren hun nieuwe modellen voor het nieuwe seizoen. Daarnaast staan er traditiegetrouw spectaculaire activiteiten op het programma.

Motorbeurs Jaarbeurs in Utrecht

 

Motorbeurs Jaarbeurs in UtrechtHieronder alvast een voorproefje van wat er allemaal te verwachten is.

• Het hoogtepunt van MOTORbeurs Utrecht blijft natuurlijk de importeurshal walHALla, met dit jaar ontzettend veel mooie, nieuwe motoren. Alle merken zijn aanwezig.
• Het racepaviljoen keert terug, dit jaar nog mooier met meerdere MotoGP machines, de grote TT-Assen Quiz en een tweede editie van de Grid Girl competitie i.s.m. TT Circuit Assen met de finale op zondag. De winnares wordt de Grid Girl van Michael van der Mark tijdens de WK Superbike in Assen.
• Achterin hal 12 is de steile wand van Sala motordrome te vinden op de stand Indian Motorcycle en Victory Motorcycles. Een paar keer per dag mag het publiek bovenop de ton om de duizelingwekkende kunsten van Jan Laurens en zijn team te aanschouwen.
Motorbeurs Jaarbeurs in Utrecht• In het MOTORbeurs theater kunnen de hele dag allerlei leuke en interessante sessies worden bijgewoond.
• Aan de kleine motorfans is uiteraard ook weer gedacht. Zij kunnen binnen op de elektrische motorfietsjes van Non Stop motoren hun eerste meters vreten. Voor de echte kleine petrolheads is op het buitenterrein de Junior Riding Experience met door Yamaha beschikbaar gestelde motorfietsen en ATV's.
• Het buitenterrein wordt deze editie buitenterrein 2.0! Met meer (internationale) stuntrijders dan ooit, leuke horecagelegenheden en - omdat de weergoden in februari onvoorspelbaar zijn – worden de activiteiten hier zelfs overdekt.
• BOVAG Try the Bike vindt weer plaats op het grote buitenterrein naast hal 12. Nu nog meer ruimte om de eerste meters op een motorfiets te maken.
• Het No Bike, No Glory café van vorig jaar wordt wegens groot succes geprolongeerd. Samen met alle Custom deelnemers verhuizen Men at Work en de Custom Bike verkiezing naar hal 12. Ook in de andere hallen zijn de horecagelegenheden getransformeerd naar sfeervolle café's met hier en daar een live bandje. Want het nieuwe motorseizoen moet natuurlijk wel sfeervol beginnen!

Motorbeurs Jaarbeurs in Utrecht

Vrijkaarten voor de Motorbeurs 2015

Voor inzenders van leuke artikelen over een mooie motor die gerenoveerd of na een schade weer hersteld is of een beschrijving van een leuke motortrip, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor de Motorbeurs in Utrecht. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

 

Voor een uitgebreide beschrijving van de activiteiten klik hier.

Openingstijden

De openingstijden van MOTORbeurs Utrecht zijn op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur, op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Kaartverkoop

Inderdaad. De hoogste tijd om jouw kaartje voor de MOTORbeurs te kopen. Zo hoef je straks niet in de rij te staan voor de kassa - waar je ook nog eens 3,50 euro duurder uit bent.

Prijs online kaartje: € 14,-

Prijs kaartje aan de kassa: € 17,50

Koop dus nu voordelig je kaartje voor MOTORbeurs Utrecht in de online voorverkoop.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter