Creatieve Hobby-en Handwerkdagen5-6-7 maart Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Creatieve Hobby-en Handwerkdagen, Do it Yourself met Pasen!

 

De lente is hét seizoen voor frisse ideeën en een nieuwe look in huis. De Creatieve Hobby-en Handwerkdagen wordt gehouden op 5 t/m 7 maart 2015 in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch en is bedoeld voor iedereen die hip, happy en creatief de lente in wil gaan. Op deze gezellige voorjaarsbeurs vindt men alles over haken, breien, quilten, papercraft, borduren, zelf maak mode, taarten, sieraden, originele home- en groendecoraties, punniken en meer!

Dit jaar valt de beurs gelijk met de Knotsgekke Kaarten - en Scrapdagen, het walhalla voor de echte papierliefhebbers! Meer dan 200 exposanten staan te popelen om creatief uit te pakken, vlak voor Pasen dus werk aan de winkel! Met als speciaal thema Do it Yourself met Pasen! Voor de tieners dit jaar: Hip voor Noppes en creatieve paasnagels! En voor de newly weds.....het thema plein de weddingplanner . Vol met creatieve bruidstaarten en -versiertips!

Creatieve Hobby-en Handwerkdagen

Creatieve Hobby-en HandwerkdagenCreatieve ideeën voor thuis!

De meeste mensen denken bij Pasen toch aan de oude vertrouwde gele paasversiering. Een tak met daarin hangertjes van kuikentjes, eitjes en paashaasjes. Met een beetje creativiteit, geduld en lef maakt men zelf zijn huis Pasenproef met de mooiste creaties die na Pasen ook nog steeds erg leuk staan op tafel of in de vensterbank. Styling tips voor een leuke lente look: Creatief met tape, puike paasspelletjes, de opgetuigde paasboom, creatieve paasrecepten, de mooiste taarten, excentrieke eieren en uiteraard staan we ook weer creatief op de camping!

Creatief op de camping top 10

Er staat een beeldschone gepimpte caravan, met daarom heen leuke informatie over allerlei leuke activiteiten en tips om creatief aan de slag te gaan op een camping. Happy camper lifestyle... In de caravan of buiten aan de tafel. Gezellige freubeltantes maken het hier helemaal af met hun hippe handwerk- en brei kunsten! Het paasweekend weg? Benieuwd naar de top 10 lijst creativiteit op de camping kom dan gezellig langs.
Speciale items op de beursvloer: Met Hand & Hart gemaakt!
BB Borduren * Excentrieke paaseieren * Hippe taarten * Brei een ei * Upcyclen: simpel en creatief geluk met potjes, pannetjes en ander keukengerei en pimpen van oud meubilair * De mooiste patronen voor nieuwe kleding uit restpartijen/ HIP VOOR NOPPES! * Paperlove: creatief dagboek (art journal / visueel dagboek), mixed media, formidabele diorama's * Vilten Fantasie * Zeg het met bloemen * Teken- en schilderpaviljoen * Tussen Kitsch & Kunst * Creatieve Baksels, zeg het met Taarten & Kaarten en nog veel meer!

Creatieve Hobby-en Handwerkdagen

Creatieve Hobby-en HandwerkdagenOpfleuren met bloemen

Dit jaar volop aandacht voor bloemen! Paasdecoraties, creatieve paastakken! Bloemen zijn sfeermakers bij uitstek. Bloemschikkers laten zien hoe men de omgeving meer sfeer geeft. Daarbij gebruiken ze niet alleen bloemen in diverse kleuren, maar combineren dat met gehaakte thema's , stoffen, lintjes, bandjes en nog veel meer. Tijdens de Creatieve hobby-en Handwerkdagen wordt ook veel aandacht besteed aan de aankleding en decoratie van de tuin. Laat de Paashaas maar komen!


Bezoek twee beurzen voor de prijs van een!

In de tegenoverliggende hal kunnen papierliefhebbers en foto pimpers hun hart ophalen tijdens de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen. Lekker shoppen of aanschuiven bij de vele workshops! Alle materialen, de nieuwste apparaten en toebehoren zijn te vinden op deze beurs! Met beide beurzen kan men met recht spreken over de Nationale Hobbydagen! Kortom het walhalla wat elke hobbyist rond de paasdagen inspireert en enthousiasmeert!

Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten!

Heeft u een leuk verhaal over uw hobby en heeft u daar wat leuke foto's bij, dan kunt u dat verhaal aan ons opsturen. Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij enkele gratis kaarten. U kunt dan in aanmerking komen voor twee vrijkaarten. Wij krijgen meerdere sets tot onze beschikking dus een grote kans dat u gratis naar deze beurs kunt.
Succes en misschien tot op de een of andere beurs!

Redactie VoorPlussers


Praktische informatie

De prijs is dit jaar ook erg feestelijk. Een entreebewijs in de onlineverkoop kost € 7,50 en is geldig voor beide beurzen.
De prijs aan de kassa is €9,50 voor beide beurzen.
Kinderen 4 t/m 10 jaar betalen €5,00 p.p. (incl. 3 workshops en verrassingstasje)
Ook leuk voor kinderfeestjes! Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis en mannen zijn gratis in gezelschap van een vrouw.

5 t/m 7 maart 2015
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter