voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

 

Fiets en Wandelbeurs AntwerpenGeen tijd om naar de Fiets en Wandelbeurs in Amsterdam te gaan, dan krijgt u in Antwerpen een tweede kans!
Ook fan van actieve vakanties, vol fiets- en wandeluitstappen? Liever een echte trektocht? Of wil je weten op welke bestemmingen je (elektrische) fietsen kan huren? Antwoorden vind je ongetwijfeld op de vierde editie van de Fiets en Wandelbeurs.

Ontdek het uitgebreide aanbod van toeristische diensten en reisorganisaties. Leg al je vragen voor aan ervaren fietsers en wandelaars. Volg een workshop vol praktische tips of laat je meeslepen naar alle uithoeken van de wereld tijdens een van de vele inspirerende lezingen. Op een groot fietsparcours kan je allerlei (elektrische) fietsen uittesten.

Fiets en wandelbeurs Antwerpen

Fiets en wandelbeurs antwerpenVoor het eerst in Antwerp Expo

Na drie jaar Mechelen slaat de Fiets en Wandelbeurs voor het eerst haar tenten op in Antwerpen, meer bepaald in Antwerp Expo, op zaterdag 28 februari en zondag 1 maart 2015. Fans van actieve vakanties vol fiets- en wandelplezier vinden er ongetwijfeld alle informatie die ze nodig hebben voor een frisse lentetocht, een zomerse topvakantie of een stevige najaarstrekking.

Nieuw

Voor het eerst heeft de beurs een gastregio. Die komt uit het noorden van Frankrijk. Champagne-Ardenne zal de bezoekers niet alleen vergasten op een heuse champagneceremonie, maar ook op heel veel informatie over hun fietsnetwerken Champagne à Vélo en Ardennes à Vélo.
Daarnaast bekroont de Fiets en Wandelbeurs voor het eerst een recent Belgisch wandelinitiatief met de titel Wandelroute van het Jaar. Begin januari maken we de longlist bekend, later volgt een shortlist en op de beurs zelf wordt de winnaar bekendgemaakt en in de bloemetjes gezet.
Nieuw ook is de aandacht die gaat naar mountainbiken. Niet onlogisch, want de mogelijkheden om met de mountainbike op een recreatieve manier een heuvelachtige streek te ontdekken worden steeds uitgebreider. Daarom komt er naast een groot fietsparcours waar de bezoekers allerlei (elektrische) fietsen en tandems kunnen uittesten voor het eerst ook een mountainbikeparcours.

Gratis toegangskaarten voor de Fiets en Wandelbeurs

Is fietsen of wandelen uw hobby en heeft u nog wat mooie foto's van uw trip gemaakt, schrijf er een leuk verhaal bij en stuur dat aan ons op. Heeft u een andere hobby, is ook goed! Wij zullen dat op deze site plaatsen en onder de inzenders verloten wij meerdere vrijkaarten voor de Fiets en Wandelbeurs , twee per inzender!

Veel succes!
Redactie VoorPlussers


Succesvol concept

Verder houdt de beurs vast aan het succesvolle concept van de voorbije jaren: een uitgelezen programma met een mix van ervaren fietsers en wandelaars die tips geven (workshops) of vragen beantwoorden (fiets- en wandelinformatiemarkt), bevlogen reizigers die met veel beelden hun verhaal vertellen (lezingen) en commerciële exposanten die hun aanbod presenteren. Bij die laatsten horen toeristische diensten, reisorganisaties met een fiets- of wandelaanbod, aanbieders van accommodaties, fabrikanten en verdelers van outdoormateriaal, fietsfabrikanten, reisboekhandels en allerlei verenigingen.
Voor het inhoudelijke programma van lezingen, workshops en informanten werkt de beursorganisatie opnieuw samen met de Vakantiefietser en Grote Routepaden. Het Vlaams Compostelagenootschap staat in voor een gevarieerd Pelgrimspaviljoen, de wandelfederaties Aktivia, VWF en VVRS voor een Paviljoen van de Wandelsport.

Fiets en wandelbeurs antwerpen

Ook dit jaar maken we een Fiets en Wandelbijlage die op maandag 23 februari als insert bij De Standaard zal gevoegd worden en die ook aan alle beursbezoekers zal uitgedeeld worden. En ook E! komt terug. E! is een special rond elektrische fietsen, boordevol informatie over modellen, trends, veiligheid en het snelste beurspad naar een elektrische fiets.

Wanneer: zaterdag 28 februari en zondag 1 maart 2015, van 10u tot 17u.
Waar: in Antwerp Expo.
Info: www.fietsenwandelbeursvlaanderen.be.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 67 gasten en geen leden online