Eigen Huis 2015 Er wordt weer meer gebouwd in Nederland!

Realiseer jouw droomhuis tijdens de beurs Eigen Huis 20-22 maart

Breda, december 2014. In 2015 trekt de woningbouwsector in Nederland aan. We gaan weer aan de slag met ons huis: bouwen, verbouwen, onderhoud en renovatie. De beurs Eigen Huis biedt een uitkomst voor iedereen met (ver)bouwplannen. Van 20 tot en met 22 maart helpen bouwexperts in de Jaarbeurs Utrecht jouw droomhuis te realiseren.

 

Ben jij bijvoorbeeld al op de hoogte van de kenmerken van prefab woningen? Door de extreem korte bouwtijd, minder afval en transport en energiezuinige huizen wint deze bouwstijl aan populariteit. En wat weet jij over duurzaam bouwen? Steeds meer mensen geven hier de voorkeur aan omdat het gezonder is, beter voor het milieu en energiebesparend. Op de beurs Eigen Huis vind je nog veel meer kennis over deze en andere (ver)bouwonderwerpen, het helpt je bij het maken van vaak moeilijke keuzes.

Eigen Huis 2015

Eigen Huis 2015Alles onder één dak

Als jij inspiratie wilt opdoen voor de inrichting van je huis of tuin, ook dan ben je op het goede adres. Naast de aanwezigheid van specialisten zijn er verschillende paviljoenen ingericht die trends en leuke ideeën presenteren. Er is een architecten-, duurzaamheids-, tuin-, kavel-, keuken-, badkamer en sanitair- en droomhuis-interieuradvies paviljoen. Op de beurs Eigen Huis heb je dus echt alle informatie onder één dak.

Beurs Eigen Huis

Datum : 20-22 maart 2015
Openingstijden : 10:00-17:00uur
Locatie : Jaarbeurs Utrecht
Entreeprijzen : € 15 p.p. In de voorverkoop is er een gereduceerd tarief van
€ 11,50 p.p. Er is gratis kinderopvang voor kids tussen 3-12 jaar.

Meer weten, inspiratie opdoen of gewoon nieuwsgierig? Kijk op het YouTube-, Facebookaccount, de blog of de website van de beurs Eigen Huis.

Beurs Eigen Huis Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten!

Heeft u een leuk verhaal over een verbouwing of een leuke hobby en heeft u daar wat leuke foto's bij, dan kunt u dat verhaal aan ons opsturen. Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij enkele gratis kaarten. U kunt dan in aanmerking komen voor twee vrijkaarten. Wij krijgen meerdere sets tot onze beschikking dus een grote kans dat u gratis naar deze beurs kunt.
Succes en misschien tot op de een of andere beurs!
Redactie VoorPlussers

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter