voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Carpsquare BelgiumNekkerhal Mechelen is het toneel van de 2e editie van Carpsquare Belgium

 

Na de eerste succesvolle editie van Carpsquare Belgium, maken we ons op voor de tweede editie van deze complete karperbeurs in België. Het 'carp only' (sport)vispubliek kan zich opmaken voor een inspirerend uitje vol karperplezier.

Op zaterdag 28 februari en zondag 1 maart 2015 vindt de tweede editie van Carpsquare Belgium plaats in de befaamde Nekkerhal te Mechelen. De beurs in Mechelen krijgt een oppervlakte van ruim 6.000 m². Het multifunctionele karakter van het complex en de perfecte ligging maken van de Nekkerhal de ideale locatie voor een complete karperbeurs.

Carpsquare Belgium


Carpsquare BelgiumKarpervissen is hot in België

De belangstelling voor karpervissen is groot en laat ieder jaar weer een enorme groei zien qua toename van het aantal karperliefhebbers. Karpervissen in België leeft als nooit tevoren. In de eerste editie van Carpsquare Belgium was dat zeker voelbaar. We merken dit ook aan het enthousiasme van de Carpsquarevrienden van de populaire Carpsquare Facebookpagina. De beurs is geschikt voor jong en oud, man/vrouw en geschikt voor zowel de sport-én recratievisser! Jeugdige karpervissers, en zij die het willen worden, zijn ook bijzonder welkom in de Nekkerhal. Tot en met 12 jaar is de entree bovendien gratis!

Carpsquare Belgium

Carpsquare BelgiumGoede voorbereiding voor het karperseizoen 2015

Op de beurs vind je de grote merken, groothandels, voerleveranciers, boiliedraaiers, vakantiereisbureaus, winkeliers en (voer)botendealers. Er is inmiddels flink wat nieuw materiaal op de markt, zodat je de nieuwste producten van het seizoen 2015 al kunt bekijken en soms ook al kunt aanschaffen bij de aanwezige winkeliers in de Nekkerhal. Zo zorg je voor je optimale voorbereiding voor het karperseizoen van 2015. Je kunt hierbij denken aan boilies, hengels, molens, pellets, beetmelders, bivvy's, flavours, stretchers en alle andere benodigde materialen voor het populaire karpervissen.

Over de organisatie van de beurs

DRT Events is een organisatiebureau dat verschillende (hengelsport)beurzen organiseert met standhouders uit zowel binnen- als buitenland en is onder meer bekend van dé grootste Hengelsport- en Botenbeurs van Europa in de Jaarbeurs Utrecht met ruim 160 stands op een oppervlakte van 20.000 m2 en trekt circa 18.000 bezoekers. Carpsquare kent edities in Utrecht en Mechelen.

Heeft u vragen voor de beursorganisatie of belangstelling voor de laatste vierkante meters beursvloeroppervlak? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Op onze website www.carpsquare.be kunt u meer informatie vinden over Carpsquare Belgium 2015. Op deze website kun je ook een kortingsbon downloaden. Hiermee ontvang je maar liefst €1,50 korting op de entreeprijs van €9,00.

Carpsquare BelgiumDetails op een rij

Wat: Carpsquare Belgium.
Wanneer: zaterdag 28 februari en zondag 1 maart 2015.
Tijdstip: elke beursdag van 10.00 - 17.00 uur.
Locatie: Nekkerhal Mechelen, Nekkerspoel-Borcht 1, 2800 Mechelen (België).

 

Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten voor de Hengelsportbeurs

Heeft u een leuke ervaring met een visdag, een mooie visstek of tips voor het vissen (geheim aas!) en kunt u daarvan een leuk verhaal schrijven, stuurt u ons dat dan op vergezeld van een aantal foto's. Het artikel zal op deze site geplaatst worden. De inzenders belonen wij met gratis kaarten voor deze beurs.


Succes
Redactie VoorPlussers

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter