Nederlandse Modelspoordagen in RijswijkTreinen kijken met het hele gezin!

 

Op 17 en 18 januari vindt de 20e editie van de Nederlandse Modelspoordagen plaats in De Broodfabriek in Rijswijk. Dit is één van de meest toonaangevende beurzen op het gebied van modelspoor.
De beurs staat bekend om de vele modelbanen die tentoongesteld worden. Er worden circa 20 banen van modelspoorverenigingen gepresenteerd.

Kinderen kunnen tijdens dit weekend leren om op de juiste manier een trein van punt A naar B te sturen en behalen zo hun rangeerdiploma. Tevens ontvangen alle kinderen t/m 12 jaar een bingokaartje bij de kassa en maken op een leerzame en interactieve manier kans op leuke prijzen. Alle informatie over de modelspoorhobby wordt gegeven bij verschillende demonstratiestands.

Nederlandse Modelspoordagen in Rijswijk

Er zijn zo'n 200 stands waar winkels uit Nederland, België en Duitsland zowel nieuwe- als gebruikte modelspoorartikelen aanbieden. Het assortiment bestaat o.a. uit modellen van verschillende merken, achtergrondmateriaal, scenery, elektronica, gereedschappen en literatuur.

Algemene informatie

17 en 18 januari in De Broodfabriek, Volmerlaan 12 Rijswijk. Geopend van 10.00 - 17.00 uur. Entree volwassenen € 10,- (kinderen 3 t/m 12 jaar € 3,- en t/m 2 jaar gratis). Kijk op www.modelspoordagen.nl voor meer informatie en arrangementen of bel 070-3075900.

Lezersactie

Lezers krijgen tegen inlevering van dit artikel € 2,- kassakorting bij de Nederlandse Modelspoordagen in Rijswijk. Zij betalen zo € 8,- in plaats van € 10,-. De korting is alleen geldig op de entreeprijs van 1 volwassene en geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen. De entreekaart geeft tevens gratis toegang tot de Neuzelbeurs. Voor meer informatie: www.modelspoordagen.nl of 070-3075900. Vul in en lever in bij de kassa:

Naam: ......................................................................
E-mailadres: ............................................................

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter