voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Spirit of Winter 2014Spirit of Winter luidt traditiegetrouw de winter in. Het startschot voor een periode om te genieten van alles rondom deze familieperiode. Spirit of Winter toont kleine merken en bijzondere producten die uit de grote winkelstraten zijn verdwenen. Van zelfgemaakte ham tot selectieve wijnen. Van brocante tot antiek. Van 'lekker' voor jezelf tot 'perfect' voor een ander. In een inspirerende omgeving zijn 150 deelnemers aanwezig met een feestelijk 'winters' assortiment.

 

Veel te doen/Veel te zien...

Natuurlijk ontbreken feestelijke- en bijzondere kerstdecoraties niet. Zo presenteert Spirit of Winter vijf trends voor Kerst 2014 met prachtig gedecoreerde kerstbomen. Bezoekers maken kans om één van deze compleet gedecoreerde kerstbomen te winnen!
In het 'Food Court' treft u culinaire hoogstandjes van verrassende smaakmakers aan. Zien, proeven, ruiken en zelfs luisteren naar de verhalen achter het product. Ook mode is op Spirit of Winter aanwezig, van top tot teen, klassiek, tijdloos of trendy voor de feestdagen. Op Spirit of Winter vindt u de betere antiquiteiten en brocante. Frans, Engels of van eigen bodem. Praat met de meubelmaker, kunstenaar, styliste.

Spirit of Winter 2014

Bijzondere catering in winterse sfeer bij het Smaakhof en de Hofkeuken

Centraal staat het Smaakhof met diverse lekkernijen, vers klaargemaakt en passend bij de winter; van een heerlijk appelijsje tot beenham aan het spit! Onder een deken genieten van het haardvuur en de 100% 'home made producten' tegen prima prijzen.
Van etiquette tot tafelschikking. Van proeven tot koken in de Hofkeuken. Zie de koks van de Cantharel uit Apeldoorn aan het werk. Proef hun kerstgerechten en amuses, en stel je vragen voor een geslaagde feestmaaltijd.


Betoverende avondopenstelling

Spirit of Winter 2014Op vrijdag 21 november is Spirit of Winter open tot 22.00 uur! Beleef Spirit of Winter op zijn mooist. De bezoeker waant zich in een sprookje. Lichtjes en kruidige geuren verwelkomen u met op de achtergrond Paleis Het Loo. Een betoverende buitenfair!


De nieuwe 'highlights' voor 2014:

Modecarrousel, met kanjers van designers...
Nederland heeft talloze designers van wereldfaam. Gelukkig komt er ook in ons land meer interesse voor deze designers! Zij hebben hun eigen zienswijze op vorm, kleur, functie en materiaalgebruik. Vijf designers stellen zich op Spirit of Winter aan u voor met hun nieuwste collecties. Van eigentijds chique tot comfortabel casual, met bijpassende accessoires. De designers komen uit het Arnhems Modekwartier, Marc&Mo, Gregorie Bolder, Mirthe Engelhard, Inge Uittenboogaard en Eva Luna Couture. Designers met een eigen stijl en kijk op de wereld. Laat u verrassen en stap in de Modecarrousel, leer de designers kennen en maak gebruik van hun maatwerk en vakmanschap!

Spirit of Winter 2014


Spirit of Winter 2014Met een 'Ochtendzoen' beginnen

In het Smaakhof wordt elke ochtend gestart met een 'Ochtendzoen'. U kunt genieten van een 'plate' met lekkere hapjes voor € 15,- voor 2 personen. Een 100% home made soesje, croissant met vruchtencompote, en een stukje home made-taart. Inclusief een kop koffie of thee op een betoverende locatie. Reserveren is niet mogelijk en de 'Ochtendzoen' is verkrijgbaar tot 11:30 uur.
'Lekker Veluwe' recepten, voorproeverij
Achter de schermen is gewerkt aan een receptenboek 'Lekker Veluwe' met gerechten van verschillende streekeigen bedrijven. De Cantharel heeft 3 recepten voor het boek gemaakt. In de Hof Keuken worden de recepten klaargemaakt. Het boek is na Spirit of Winter te bestellen, of al tijdens het evenement te reserveren.

 


Spirit of Winter 2014Kerstgroeten voor eenzamen...

Steeds meer mensen in Nederland hebben te maken met eenzaamheid. Het Leger des Heils wil hier iets aan veranderen. Dat doet het Leger des Heils door middel van onder andere buurtsteunpunten, dag- en nachtopvang voor mensen die geen thuis hebben en begeleiding voor jongeren, gezinnen en ouderen. Spirit of Winter heeft dit jaar samen met het Leger des Heils de actie "Kerstgroet" bedacht. Alle kerstgroeten die ingeleverd worden bij de stand van Leger des Heils 50|50 Wood worden voorafgaand aan Kerst naar eenzame mensen gestuurd die voor hulp aankloppen bij het Leger des Heils. Kijk op www.spiritofwinter.nl/kerstgroet voor meer informatie.

Spirit of Winter 2014


Introductie nieuwe Land Rover Discovery Sport

Land Rover toont op Spirit of Winter de nieuwe Discovery Sport voor het eerst 'live' aan het Nederlandse publiek. Zoals gebruikelijk bij het Britse merk onderscheidt het nieuwe model zich door een grote veelzijdigheid en toonaangevende terreincapaciteiten. Bovendien biedt het nieuwe model, evenals de grotere Land Rover Discovery, de optie van zeven zitplaatsen. Dit biedt geen enkele andere fabrikant in combinatie met deze compacte buitenmaten. Ook bevinden zich in het interieur handige opbergmogelijkheden. De nieuwe Land Rover Discovery Sport staat vanaf eind januari 2015 bij de Nederlandse dealers. Er is keuze uit een handgeschakelde zes-versnellingsbak, of een 9-traps automatische transmissie. Bekijk de spectaculaire presentatie van de nieuwe Discovery Sport op Spirit of Winter.

Gratis kaarten!

Voor mensen die een leuke kerststal, kerststuk of iets anders hebben gemaakt (wat met kerst te maken heeft) of gaan maken en hierover een leuk artikel kunnen schrijven voorzien van leuke foto's hebben wij enkele vrijkaarten beschikbaar. U kunt dan dit artikel vergezeld van meerdere foto's aan ons opsturen. U maakt dan kans op vrijkaarten van de Spirit of Winter.
De artikelen zullen dan op onze site geplaatst worden en onder de leukste inzenders verloten wij wat gratis kaarten.
Kerst hartje zomer? Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen!


Data en openingstijden:

Woensdag 19 november tot en met zondag 23 november in de voortuin van Paleis Het Loo in Apeldoorn.
Het evenement is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur*. Het paleis sluit om 17:00 uur.
• Extra avondopenstelling op vrijdag tot en met 22:00 uur! (Paleis Het Loo is dan vanaf 17:00 uur gesloten)

Spirit of Winter 2014Entreeprijzen:

incl. bezoek Paleis Het Loo (voor de tentoonstelling Grace Kelly geldt een toeslag van € 3,-)
Volwassenen € 17,50
Kinderen tot en met 3 jaar gratis
Jeugd van 4 t/m 17 jaar € 7,50
MK-houders € 10,00 (jeugd € 5,-)
Alleen voor Vrijdagavondopenstelling € 12,50*
*Deze kaarten zijn uitsluitend op vrijdag 21 november vanaf 17:00 uur aan de kassa verkrijgbaar, of via de webshop van De Stentor met € 2,50 korting.

Voorverkoop entreekaarten met korting:
Toegangskaarten (volwassenen) in de voorverkoop: www.spiritofwinter.nl/tickets

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!


Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter