Gothic & Fantasy Beurs De Gothic & Fantasy Beurs biedt podium aan vele bands!

Al vele jaren organiseert De Broodfabriek in Rijswijk dit veelzijdige evenement voor iedere gothic en fantasy liefhebber, waarbij muziek en entertainment hoog in het vaandel staan. De beurs biedt daarbij aan vele bekende, maar óók aan jonge bands een podium. Kijk, luister en beleef de afwisselende muziekstijlen van deze bands op 18 en 19 oktober in De Broodfabriek in Rijswijk.

 

Podiumprogramma

Op zaterdag opent de band The Royal Spuds het podiumprogramma. The Royal Spuds maakt een uitbundige mix van folk, punk, rock en vele andere stijlen. RASTABAN neemt het podium vervolgens over; een Tribal-Folkband met een unieke mix van traditionele volksmelodieën. Met The Dolmen als hoofdact wordt het podiumprogramma afgesloten. Deze Keltische Pagan band, afkomstig uit Engeland, creëert een geheel eigen sfeer op het podium met eigen songs, afgewisseld met traditionele Keltische liederen en sfeervolle ballads.

Gothic & Fantasy Beurs

Op zondag opent The Dolmen het podiumprogramma. The Dolmen kenmerkt zich door hun grote gedrevenheid, veel afwisseling en ware dansfestijnen. Vervolgens wordt plaats gemaakt voor de band Cesair, een band die zich laat beïnvloeden door zowel oosterse klanken en ritmes als traditionele en moderne Europese folkmuziek. Pagan Folk band OMNIA sluit de dag af als hoofdact. Muziekstijlen als Keltische Folk, Balkan, Country, Balkan en Hard Rock zijn kenmerkend voor deze succesvolle band.

Gothic & Fantasy BeursAktie van VoorPlussers voor vrijkaarten voor de Gothic & Fantasy Beurs !

Heeft u een leuk verhaal over een leuke beurs (bv vorig jaar) en heeft u daar wat leuke foto's bij, dan kunt u dat verhaal aan ons opsturen. Heeft u niets te vertellen over een beurs, dan mag u ook een leuk verhaal schrijven over uw hobby (tuinieren?). Doe daar dan ook wat foto's bij en ook dan maakt u een kans!
Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij enkele gratis kaarten. U kunt dan in aanmerking komen voor twee vrijkaarten. Wij krijgen meerdere sets gratis toegangsbewijzen tot onze beschikking dus een grote kans dat u gratis naar deze beurs kunt.
Succes en misschien tot op de Gothic & Fantasy Beurs!

Redactie VoorPlussers


Workshops en demonstraties

Tijdens het weekend vinden er diverse activiteiten plaats zoals, workshops boogschieten, demonstraties zwaardvechten, lessen in verdediging en zelfs bodypainting! Op het kleine podium worden verschillende workshops Didgeridoo gegeven. Deze workshops worden verzorgd door De Groene Godin. Abe de Verteller is aanwezig in het Verteltheater waar hij zijn mythes, sprookjes en ridderverhalen vertelt.


Sfeervolle markt

Uiteraard is er naast een uitgebreid entertainmentprogramma ook een sfeervolle markt met meer dan 100 kramen met de mooiste en nieuwste artikelen op gothic en fantasy gebied. Kleding, accessoires, schoenen, make-up, boeken, pruiken, elfjes en draken zijn hier natuurlijk niet weg te denken.

Gothic & Fantasy Beurs

Korting

Tegen inlevering van dit artikel krijg je 2 euro kassakorting.
Je betaalt 8 euro i.p.v. 10 euro.
De korting is alleen geldig op de entreeprijs van één volwassene en geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen.
Meer info: www.gothicbeurs.nl of 070-3075900. Vul in en lever in bij de kassa:

Naam: ......................................................................................................................................................................
E-mailadres: ............................................................................................................................................................

Algemene informatie

Gothic & Fantasy Beurs, 18 en 19 oktober in De Broodfabriek, Volmerlaan 12 in Rijswijk. Geopend van 10.00 – 17.00 uur. Entreeprijs volwassenen € 10,-, kinderen 7 t/m 12 jaar € 3,- en kinderen t/m 6 jaar gratis. Kijk op www.gothicbeurs.nl voor meer informatie of bel 070-3075900.

 

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter