voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

kreadoe 2014Creatieve inspiratie op KreaDoe

Op zoek naar creatieve inspiratie? Van 5 tot en met 9 november vindt in de Jaarbeurs in Utrecht KreaDoe plaats. Hier vind je de laatste trends, technieken en mooiste materialen voor jouw creatieve passie. Van cupcakes tot handwerken, huis- en tuindecoratie, zelfmaakmode en scrapbooking, je vindt het allemaal op KreaDoe. Doe nieuwe ideeën op, ga lekker shoppen, deel je enthousiasme om zelf dingen te maken met anderen en ga lekker aan de slag in een van de talloze creatieve workshops. Gun jezelf die momenten om met je passie bezig te zijn en ga na een dag KreaDoe naar huis met een tas én hoofd vol inspiratie. Kijk voor meer informatie op www.kreadoe.nl
Creatieve strijd om titel KreaDoeSter 2014 in volle gang

 

Wie wordt dit jaar het grootste creatieve brein van Nederland? Wie mag zich een jaar lang de KreaDoeSter 2014 noemen? Dat bepalen de fans van KreaDoe Creatief, de online wedstrijd voorafgaand aan de meest diverse en grootste creatieve inspiratiebeurs van Nederland; KreaDoe. Die vindt plaats van woensdag 5 november tot en met zondag 9 november in de Jaarbeurs in Utrecht. De wedstrijd is inmiddels in volle gang. In oktober wordt een van de maandwinnaars uitverkoren tot de grote winnaar, die tijdens KreaDoe 2014 een iPad mini ontvangt.

Kreadoe

KreadoeThema augustus

Via de website, Facebook, Pinterest en Twitter (@Kreadoe_NL) wordt elke maand een nieuw thema bekendgemaakt waarmee creatieve hobbyisten aan de slag kunnen. Alles mag: breien, haken, punniken, borduren, naaien, stempelen, scrapbooking, tekenen, schilderen, bakken of knutselen. De leukste en meest bijzondere inzending wint elke maand een leuke prijs. In augustus is het thema 'Omdat jij mijn beste vriendin bent...': het festivalseizoen is in volle gang, dus dat betekent veel leuke dingen ondernemen met vrienden. Maak iets voor je beste vriend of vriendin, mail een foto van die creatie en vertel daarbij waarom hij of zij dit verdient. Prijs is het boekje 'Een kaartje voor jou' van Anke van Ommen (Tirion Uitgevers). Meedoen kan tot en met 27 augustus. Ga naar de website en bekijk daar alle spelregels.

KreadoeWinnaars

Voor juli was de opdracht: 'Dit ben ik'; vakantie, even niet werken, studeren of hollen, tijd voor jou, wat is typisch jij of onderdeel van jou? De winnaar van die opdracht is Linda Annink-Vonk met een fantastische 'Koffietijd'-taart. Zij verdient daarmee het boek 'Zentangle Mandala's - teken, kleur en inspireer' van Suzanne McNeill (Tirion Uitgevers). Uit de inzendingen voor de eerste opdracht van juni, met het thema 'Here comes the summer', kwam de inzending van Susanne van Dort als winnaar uit de bus, waarmee ze het boek 'Bracelets - geweven door jou' in de wacht sleepte. In oktober kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete maandwinnaar. Wie van de vier maandwinnaars de meeste stemmen krijgt, wordt als KreaDoeSter 2014 in het zonnetje gezet tijdens KreaDoe 2014 en krijgt de iPad mini.

Kreadoe

KreadoeKreaDoe

Met 35.000 bezoekers, 270 exposanten, 22 segmenten en 2 hallen is KreaDoe de meest diverse en grootste creatieve inspiratiebeurs van Nederland. Het is de place to be voor tientallen hobby's zoals taarten en cupcakes maken, interieurdecoratie, bloemschikken, zelfmaakmode, breien, sieraden maken, scrapbooking, tekenen, schilderen, quilten, borduren en nog veel meer. Bezoekers kunnen shoppen, inspiratie opdoen of aan de slag gaan tijdens een van de vele workshops. KreaDoe is van woensdag 5 november tot en met zondag 9 november dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur in de Jaarbeurs in Utrecht.

Actie van VoorPlussers

KreaDoeMaak kans op twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de KreaDoe Beurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.
Veel succes,
Redactie VoorPlussers


KreadoePraktisch:

KreaDoe vindt plaats van woensdag 5 november tot en met zondag 9 november.
Locatie: Jaarbeurs, Utrecht.
Openingstijden: dagelijks 10.00-17.00 uur.
Kaarten aan de kassa kosten € 12,50.
Zie voor meer informatie + voordelig online kaartjes kopen: www.kreadoe.nl.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter