voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Zomerfair Soestdijk Vier de zomer op het Zomerpaleis van de Oranjes

Voor het eerst vieren we dit jaar ons Koninklijke evenement op Paleis Soestdijk aan het begin van de zomer. En niet zonder reden! De Oranjes brachten de mooiste maanden van het jaar ook graag door op hun 'Zomerpaleis'. De lommerrijke tuinen zijn dan op hun hoogtepunt en de waterpartijen met bloeiende waterlelies. En daar willen we onze bezoekers graag 'Royaal' van laten genieten tijdens de derde editie van ZomerFairSoestdijk, in het Hemelvaartweekend, van 29 mei t/m 1 juni.

Voor data 2017 kijk hier!

Smaakvolle collecties

We halen het beste uit de zomer! En dat nemen we mee naar Paleis Soestdijk. In de tuinen presenteren zo'n 80 standhouders zich met hun smaakvolle collecties. Hier kunt u heerlijk grasduinen tussen antiquiteiten en brocanterietjes, stralende zomeroutfits & modeaccessoires en proeven van de heerlijkste lekkernijen op het Food Court. En natuurlijk ook de laatste trends op het gebied van home & garden. Wij selecteerden de beste adressen en de fijnste kleine merken. Deze vindt u niet in de grote winkelstraten, maar op Soestdijk komt u ze weer tegen. Op ZomerFairSoestdijk maakt u kennis met gepassioneerde ondernemers. Zij vertellen u graag het verhaal achter hun product.

Zomerfair Soestdijk

Ontbijten op Soestdijk voor € 1,95 !

En wat is er leuker dan op Hemelvaart, én op de andere fairdagen, te ontbijten op Soestdijk! U kunt tot 11:00 uur een heerlijk dagje uit beginnen met een ontbijtje in de Orangerie. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Voor € 1,95 krijgt u een verse croissant met jam, koffie of thee, en een glas jus. Wie kan nu zeggen: 'ik heb op Soestdijk ontbeten'! Tot nu toe alleen de Koninklijke familie! Een leuk verhaal voor later!

Nieuwe roos ziet het daglicht, bedenk een passende naam.

Speciaal ter gelegenheid van ZomerFairSoestdijk wordt door Hofleverancier Jan Spek Rozen, een nieuw gekweekte roos gelanceerd. Het is een vorstelijke frambozenrode roos. De naam is nog een verrassing want tot 22 mei kan iedereen nog namen opgeven. Het deelnameformulier daarvoor staat op de site en facebookpagina van ZomerFairSoestdijk. Op dinsdag 27 mei zal de roos officieel, met champagne, gedoopt worden op Paleis Soestdijk door de winnaar en onder toeziend oog van de directeuren van het Paleis en Jan Spek Rozen. Pers is van harte welkom bij deze doping op dinsdag 27 mei.

Zomerfair SoestdijkOntdek Soestdijk en Appeltjes van Soestdijk

Tuin- en natuurliefhebbers mogen een bezoek aan de tuin van Paleis Soestdijk niet missen. De 20 hectare grote Engelse landschapstuin is in 1815 aangelegd door de bekende architect Jan David Zocher. Ontdek de vele exotische bomen die zijn meegenomen van verre reizen. De imposante vijvers zijn kenmerkend voor de hof tuin; geniet van de weerspiegeling van de tuinen in het water en wandel eens over één van de charmante bruggetjes. In de tuin staan tijdens het evenement maar liefst 51 APPELTJES VAN SOESTDIJK opgesteld. De rijkelijk gedecoreerde appels, met een doorsnede van maar liefst één meter, staan op diverse plekken in de tuin opgesteld.

Onthulling portret Willem Alexander

Kunstenares Desireé Wijgman heeft de afgelopen maanden in alle stilte in haar atelier gewerkt aan een bronzen buste van Willem Alexander. De buste zal tijdens ZomerFairSoestdijk voor het eerst getoond worden, naast andere kunstwerken van haar. Desireé heeft de verstilde maar toch vrolijke blik van onze Koning wel heel treffend weer gegeven! De buste is met recht een van haar meesterwerken! Pers is van harte welkom bij deze onthulling op dinsdag 27 mei.

Zomerfair Soestdijk

Zomerfair SoestdijkRoyals op vier benen

Honden zijn niet toegestaan op het terrein rond Paleis Soestdijk, maar voor de ZomerFairSoestdijk wordt een uitzondering gemaakt. Op zondag 1 juni heeft de Basset Artésien Normand vereniging een keuring. Loop mee met de keurmeester en ontdek de criteria voor tophonden.

Geen zandkasteel maar een zandpaleis!

In de achtertuin van Paleis wordt deze maand gewerkt aan een heus zandpaleis. Geen gewoon paleis, maar Paleis Soestdijk. Op zaterdag 31 mei en zondag 1 juni is een van de makers aanwezig en aan het werk. Leuk om te zien. Dit zandpaleis is een initiatief van uit het zandsculpturen festijn dat gehouden wordt vanaf 12 april tot 1 november in Garderen.

Paleis, tuin en evenement

Bij de entree voor de ZomerFairSoestdijk is de toegang tot het paleis en de tuin natuurlijk inbegrepen. Laat u meevoeren naar de tijd dat koningen, koninginnen, prinsen en prinsessen vakantie vierden in het Zomerpaleis. U kunt er diverse kamers bezichtigen; de officiële stijlkamers maar óók de uitgeruimde privévertrekken alsook de keuken en de wijnkelder!

Bezoekersinformatie en voorverkoop

Adresgegevens
Zomerfair Soestdijk
Paleis Soestdijk
Amsterdamsestraatweg 1
3744 AA Baarn

Website

Kijk voor het laatste nieuws over het programma en de highlights op http://www.zomerfairsoestdijk.nl

Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten!

Heeft u een leuk verhaal over uw hobby en heeft u daar wat leuke foto's bij, dan kunt u dat verhaal aan ons opsturen. Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij enkele gratis kaarten. Wij krijgen meerdere sets tot onze beschikking dus een grote kans dat u gratis naar deze Fair kunt.
Succes en misschien tot op de een of andere Fair!

Redactie VoorPlusser

Openingstijden

Het evenement is van 29 mei t/m zondag 1 juni dagelijks geopend van 10.00-18.00 uur.

Toegangsprijzen

ENTREEKAARTEN aan de kassa:

• Volwassene: € 15,00
• Jeugd, 12 t/m 17 jaar: € 7,50
• Kinderen t/m 11 jaar gratis
• Gezinskaart: € 32,50 ( 2 volwassenen en max. 3 jeugd)

Met een entreekaart van ZomerFairSoestdijk kunt u gratis het Paleis, de expositie en de tuinen bezoeken! Het paleis sluit om 17:00 uur (toegang tot 16:00 uur).

VOORVERKOOP NU MET € 2,- KORTING:

Bestel nu op www.zomerfairsoestdijk.nl kaarten/ tickets met € 2,00 korting, alleen voor volwassenen.

Parkeren

Parkeren kan op de daarvoor aangewezen parkeerplaatsen en kost € 4,- per auto
Parkeren kan bij het Paleis, als deze parkeerplaats vol is, wordt u doorverwezen. Volg de borden ZomerFairSoestdijk en 'P' borden zodra u in de buurt van het Paleis bent. Er is een shuttledienst om bezoekers van het verder gelegen parkeerterrein te vervoeren naar de ingang/ entree van het Fair-terrein.

Rolstoelen, toegankelijkheid

Het evenemententerrein is redelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers, echter niet elke stand zal even makkelijk bereikbaar zijn.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter