voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

FLORALIËN NederlandFLORALIËN Nederland: Een avontuur voor alle zintuigen

's-Hertogenbosch, maart '14 - Van 9 tot en met 18 mei komen de FLORALIËN voor het eerst naar Nederland. In de Brabanthallen 's-Hertogenbosch zie je de crème de la crème van wat Nederlandse en buitenlandse kwekers te bieden hebben. Het is een internationale expositie van bloemen en planten op maar liefst 40.000 m2.

Een bezoek aan de FLORALIËN is echter meer dan genieten van een duizelingwekkende bloemenpracht. Ook bijzondere evenementen zoals kookdemonstraties, een tuintheater, smaakexperience en het Nederlands Kampioenschap Bloemsierkunst staan op het programma.

Belevingswerelden

Op de FLORALIËN Nederland beleef je op unieke wijze de natuur tijdens een inspirerende wandeling. Je maakt een reis door vijf werelden: Internationale bloemenpracht, The Green City, Fleurig Interieur, Tuinen en Indoor Stadspark. Elke wereld heeft zijn (achtergrond)muziek, belichting en sfeer. Continu wordt je verrast door geuren en kleuren, mozaïeken, verticale tuinen, bloemen- en plantenshows of exclusieve presentaties van hoogwaardige bloemsierkunst.

FLORALIËN Nederland


FLORALIËN NederlandMoederdag

Alle zintuigen worden zoveel mogelijk geprikkeld tijdens het bezoek aan de FLORALIËN. Ook smaak. In de wereld van 'Tuinen' worden proeverijen gehouden onder leiding van topkoks.Op zaterdag 10 mei is er zelfs de 'grootste smaakles van Nederland' onder leiding van Joop Braakhekke waarbij moeders en kinderen gratis 'verschil van smaak' mogen ervaren. In de interieurwereld wordt op woensdag 14 mei het NK Bloemsierkunst gehouden en zijn er doorlopend bloemschikdemonstraties en workshops.

 

FLORALIËN Nederland


FLORALIËN Nederland9 tot met 18 mei 2014 in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch

De vijf werelden van de FLORALIËN Nederland
Internationale bloemenpracht (wereld 1): Internationale kwekers laten hun mooiste bloemen en planten zien. Met onder meer: Unieke collectie Rhododendrons en Azalea's uit België Kwekers uit Duitsland
The Green City (wereld 2): Deze wereld laat zien welke groenoplossingen er zijn voor de 'betonnen' stad. Er zijn presentaties van innovatieve groenbedrijven met onder meer: Verticale tuinen Ecodaken Bomen die bestendig zijn tegen urine (van mens en dier)en strooizout
Fleurig Interieur (wereld 3): De derde wereld staat volledig in het teken van interieurtoepassingen. Kwekers van kamerplanten en snijbloemen maken er de mooiste presentatie met onder meer: Orchideeënjungle Expo 'Tafelen in groen': bloemrijke tafelsetting in acht verschillende thema's:
1. Klassiek romantische tafel
2. Modern tafel
3. Voorjaarstafel
4. Landelijke groentetafel
5. Koninklijke tafel
6. Bruidstafel
7. Brabantse koffietafel
8. Vergadertafel Vensterbankenparade Nederlands Kampioenschap Bloemsierkunst (op woensdag 14 mei) Workshops en bloemschikdemonstraties (van o.a. bruidsboeketten) Black Boxen: hoogwaardige bloemsierkunst (in zwarte kubussen) van 12 toparrangeurs
Tuinen (wereld 4): In de wereld 'Tuinen' vind je showtuinen met unieke combinaties.
Plantaardige tuinen die i.s.m. organisaties als de Vlinderstichting, BoerenBond en VHG zijn
ontwikkeld.
Smaakexperience i.s.m. EURO-Toques Nederland (ambachtelijke koks die zoveel mogelijk
werken met lokale en regionale producten).
Indoor stadspark (wereld 5): Rondom een grote waterpartij is het grootste binnenpark van
Nederland gecreëerd.

FLORALIËN Nederland


FLORALIËN NederlandOver de FLORALIËN

De FLORALIËN zijn 200 jaar geleden gestart in Gent en hebben door de jaren heen een reputatie opgebouwd als hèt evenement van de bloemen- en plantensector in België. Ondertussen hebben de FLORALIËN ook in Spanje (Valencia), Hongarije (Floralia Budapest), Italië (Genua, Euroflora) en Frankrijk (Les Floralies Internationales, Nantes) met 600.000 bezoekers zichzelf ruimschoots bewezen als een evenement van wereldformaat. In 2014 zal deze internationale bloemen- en planten Expo voor de eerste keer plaatsvinden in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch

 

 

 

FLORALIËN NederlandGratis toegangskaarten voor de FLORALIËN Nederland

Is tuinieren uw hobby maak dan wat foto's van uw tuin en schrijf er een leuk verhaal bij en stuur dat aan ons op. Heeft u een andere hobby, is ook goed! Wij zullen dat op deze site plaatsen en onder de inzenders verloten wij meerdere vrijkaarten voor de Landgoedfair Mariënwaerdt , twee per inzender!

Veel succes!
Redactie VoorPlussers

FLORALIËN NederlandAgenda

De FLORALIËN Nederland worden van 9 tot met 18 mei 2014 in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch gehouden. Dagelijks zijn de deuren geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De entreeprijs is € 17,50, kinderen tot en met 12 jaar gratis, mits onder begeleiding van een volwassene. Tot en met 8 mei 2014 zijn tickets online te bestellen voor € 12,50.
Kijk voor meer informatie op www.floralien.nl.

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter