voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Burgemeester Rijswijk opent twee hobbybeurzenPersbericht maart 2014

Een evenement welke door hobbyfanaten niet gemist mag worden. Twee hobbybeurzen tegelijk bezoeken, als je hier niet wijzer van wordt!
In het weekend van 4, 5 en 6 april vindt de Patchwork & Quiltdagen tegelijk met de Crea Weekend plaats in De Broodfabriek te Rijswijk. Bezoekers kunnen met één entreekaart beide beurzen bezoeken. De burgemeester van Rijswijk, Michel Bezuijen, opent beide beurzen op vrijdag 4 april om 10.00 uur.

Patchwork & Quiltdagen

Op de Patchwork & Quiltdagen worden honderden quilts tentoongesteld. Een quilt is een doorgestikte deken, die wordt gemaakt van lagen textiel die op elkaar worden genaaid. Oorspronkelijk was een quilt bedoeld om te beschermen tegen koude weersinvloeden.

Burgemeester Rijswijk opent twee hobbybeurzen

 

Burgemeester Rijswijk opent twee hobbybeurzen!Zo is het werk van de Duitse quiltgroep TEX21 te zien. Elk lid van deze groep heeft een kenmerkende stijl ont-wikkeld, waarbij gebruik gemaakt wordt van verschillende technieken en materialen. De zeventien quilts uit het boek A Paper-Pieced Garden (december 2013) zijn het resultaat van de samenwerking tussen Maaike Bakker en Françoise Maarse. De ontwerpen zijn gebaseerd op planten en dieren in de tuin en worden tentoongesteld op 4 t/m 6 april.

Daarnaast worden er 5 leerzame workshops aangeboden en zijn bij ruim 60 winkels uit binnen- en buitenland allerlei materialen te koop om zelf te quilten. Zo is er een divers aanbod aan stoffen, patronen en hulpmiddelen. Meer informatie over de tentoonstellingen, workshops en winkels is te vinden op de website.

CreaweekendCrea Weekend

Deze beurs biedt 200 stands met diverse hobby's. Taarten decoreren, stempelen, handwerken, scrapbooken en kaarten-, sieraden- en wandkleden maken zijn slechts een aantal voorbeelden. Naast de diverse hobbyartikelen die worden aangeboden, is het mogelijk om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Zo is er een wedstrijd 'paaseieren maken' voor kinderen en is het mogelijk om een kleed te haken, welke na afloop wordt verloot.

Ook wordt aandacht gegeven aan het goede doel 'Klein inktvisjes haken'. Bij dit project worden handgemaakte knuffelbeestjes gemaakt, die rustgevend zijn voor baby'tjes in een couveuse. Meer informatie over dit goede doel en het volledige programma van de workshops en demonstraties is te vinden op de website.

CreaWeekend 2014

 

altActie van VoorPlussers

Verdien twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee vrijkaarten! Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de poppen- en berenbeurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan krijgt u van ons een gratis toegangsbewijs voor twee personen! Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's. Wij krijgen de beschikking over meerdere sets, dus de kans is groot dat u gratis naar deze beurs kunt!

Veel succes,

Redactie VoorPlussers

Algemene informatie

Patchwork en Quiltdagen4, 5 en 6 april 2014 in De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk. Geopend van 10.00 – 17.00 uur.
Entree volwassenen € 8,-, kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3,- en kinderen t/m 6 jaar: gratis.
Eén entreekaart biedt toegang tot beide beurzen.
De Broodfabriek is zowel met auto als met openbaar vervoer bereikbaar.
Diverse gratis parkeerplaatsen in de omgeving.
Kijk op www.creaweekend.nl of www.patchworkenquilt.nl voor meer informatie en kortingen.

 

 

Lezersactie

Lezers krijgen tegen inlevering van dit artikel € 2,- kassakorting. Zij betalen zo € 5,- in plaats van € 7,-. De korting is alleen geldig op de entreeprijs voor 1 volwassene en geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen.

Naam: .......................................................................................................................................................................................
E-mailadres: .............................................................................................................................................................................

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 165 gasten en geen leden online