NeuzelbeursGrootste koopjesmarkt van de regio!

Op zaterdag 29 en zondag 30 maart vindt de Neuzelbeurs plaats in De Broodfabriek in Rijswijk. Enkele honderden kramen staan klaar met tweedehands spullen, curiosa, kleding, boeken, meubels, antiek en allerlei andere koopjes. De Neuzelbeurs biedt voor ieder wat wils. De producten zijn voordelig geprijsd en het is gebruikelijk om af te dingen.

 

Er zijn diverse terrassen om voor, tijdens en na het bezoek aan de beurs iets te eten of te drinken. De toegang tot de Neuzelbeurs bedraagt € 4,00 p.p., voor kinderen van 7 t/m 12 jaar geldt een entreeprijs van € 3,00 en tot en met zes jaar is de entree vrij.

Het is ook mogelijk om zelf handel te verkopen op deze koopjesmarkt. Via de website www.neuzelbeurs.nl kan de beschikbaarheid van de diverse edities gecheckt worden en kan een kraam vastgelegd worden. Voor meer informatie: 070-3075900.

knuffeldieren van ZooRideVoor kinderen is er dit weekend ook wat leuks te doen! Kinderen kunnen tegen betaling een ritje over het Horeca Plaza maken op de rijdende knuffeldieren van ZooRide. U vindt de ZooRide attractie direct na de ingang op het Horeca Plaza.

Locatie: De Broodfabriek, Volmerlaan 12, Rijswijk
Openingstijden: 10.00 uur tot 17.00 uur
Meer informatie: www.de-broodfabriek.nl
www.neuzelbeurs.nl

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter