voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Paranormaal alternatief in RijswijkHypnose als krachtige tool voor angst of fobie

 

Persbericht, Rijswijk 13 maart 2014
Tijdens het Paranormaal Alternatief dat plaatsvindt op 22 en 23 maart in De Broodfabriek in Rijswijk geeft Sten Turk een lezing over Hypnose. Sten Turk is hypnotiseur en helpt mensen om van hun angsten en fobieën af te komen. Met zijn no-nonsense aanpak heeft hij al veel mensen geholpen hun persoonlijke blokkades op te heffen waardoor mensen weer verder kunnen groeien als persoon.

"Elke blokkade, angst en fobie kan worden opgelost en ik kan mensen daar zeker bij helpen. Hypnose is een hele krachtige tool, welke niet alleen wetenschappelijk wordt ondersteund, maar ook al miljoenen mensen wereldwijd heeft geholpen."

Lezingen en workshops

De beurs biedt naast deze lezing een gevarieerd programma, waarbij de bezoekers diverse lezingen en workshops gratis kunnen bijwonen. Onderwerpen die op het programma staan zijn o.a.: "Bewust worden van je eigen krachten", "Gevoelsbeleving van zenden en ontvangen", "Communiceren met de Kosmos" en "Oosterse geneeskunde". De workshops laten de bezoekers op interactieve wijze kennismaken met onderwerpen als "Loslaten", "Werken met klankschalen", "Karakterkunde" en "Meditatie".

Paranormaal Alternatief in maart in Rijswijk

Tijdens het Paranormaal Alternatief dat plaatsvindt op 22 en 23 maart in De Broodfabriek in Rijswijk geeft Sten Turk op zondagmiddag een lezing over Hypnose. Sten Turk is hypnotiseur en helpt mensen om van hun angsten en fobieën af te komen. Met zijn no-nonsense aanpak heeft hij al veel mensen geholpen hun persoonlijke blokkades op te heffen, waardoor mensen weer verder kunnen groeien als persoon. "Elke blokkade, angst en fobie kan worden opgelost en ik kan mensen daar zeker bij helpen. Hypnose is een hele krachtige tool welke niet alleen wetenschappelijk wordt ondersteund, maar ook al miljoenen mensen wereldwijd heeft geholpen."

Sten Turk paranormaal alternatiefDe beurs

Er is een keuze uit 250 stands waar diverse spirituele consulten en producten worden aangeboden. Er zijn paragnosten en mediums aanwezig die verschillende vormen van helderziende waarnemingen uitvoeren, zoals kaartleggingen, handlezen, pendelen, gidstekeningen, auralezen, automatisch schrift en ook diverse massages of healingen. De producten variëren van edelstenen, stenen met geneeskrachtige werking, boeken, spellen, cd's, wierook Boeddhabeelden en nog veel meer.

Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten voor de Paranormaal Alternatief!

Heeft u een leuk verhaal over een leuke beurs (bv vorig jaar) en heeft u daar wat leuke foto's bij, dan kunt u dat verhaal aan ons opsturen. Heeft u niets te vertellen over een beurs, dan mag u ook een leuk verhaal schrijven over uw hobby (tuinieren?). Doe daar dan ook wat foto's bij en ook dan maakt u een kans!
Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij enkele gratis kaarten. U kunt dan in aanmerking komen voor twee vrijkaarten. Wij krijgen meerdere sets gratis toegangsbewijzen tot onze beschikking dus een grote kans dat u gratis naar deze beurs kunt.
Succes en misschien tot op de Paranormaal Alternatief!

Redactie VoorPlussers

 Lezersactie

Lezers krijgen tegen inlevering van dit artikel € 2,- kassakorting bij het Paranormaal Alternatief in Rijswijk. Zij betalen zo € 6,- in plaats van € 8,-. De korting is alleen geldig op de entreeprijs van 1 volwassene en geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen. Voor meer informatie: www.paranormaalalternatief.nl of 070-3075900. Vul in en lever in bij de kassa:

Naam: ......................................................................
E-mailadres: ......................................................................

Informatie
Datum: 22 en 23 maart in De Broodfabriek, Volmerlaan 12, Rijswijk. Geopend van 10.00 – 17.00 uur. Entree € 8,- (kinderen 7 t/m 12 jaar € 3,- en kinderen t/m 6 jaar gratis). Telefoon 070-3075900 www.paranormaalalternatief.nl

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 
voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 152 gasten en geen leden online