voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Gothic & Fantasy Beurs 2014Unieke optredens en een sfeervolle markt tijdens de Gothic & Fantasy Beurs!

Persbericht
Op 15 en 16 maart vindt de Gothic & Fantasy Beurs plaats in De Broodfabriek in Rijswijk. Tijdens deze beurs is er een vol podiumprogramma en kunnen bezoekers bij meer dan 110 stands een verscheidenheid aan producten kopen. Denk hierbij aan kleding, make-up, accessoires, boeken, mineralen, schilderijen en wierook. Daarnaast worden er workshops en demonstraties gegeven.

 

Muzikaliteit

Het podiumprogramma staat centraal dit weekend. Op zaterdag starten de vijf multi instrumentalisten van de band Orfeo. In de muziek die zij maken zijn Middeleeuwse- en klassieke klanken, rock, metal en jazz te horen. Vervolgens tonen een aantal standhouders tijdens een modeshow hun kleding en accessoires. 's Middags wordt het podium overgenomen door Asrai, met hun emotionele muziek. Deze groep speelt op het grensvlak tussen gothic- en overige metal genres. De band Pyrates! sluit de eerste dag af, geheel gekleed in een piratenoutfit. Deze oorspronkelijk Engelse internationaal bekende act is een 4-mans folk Pop/Rock/Party band. De band garandeert dat er binnen 5 liedjes gedanst wordt, doordat zij dansbare en traditionele Engelstalige folk naar het heden brengt.

Gothic & Fantasy Beurs


Gothic & Fantasy BeursOp zondag wordt de beurs geopend door de balfolkband Kelten Zonder Grenzen, met passie voor muziek. Gevolgd door de eigenaardige en betoverende klanken van Shireen. Zij creëren een uniek muzikaal genre. De dag wordt afgesloten door de mannen van Rapalje. Door de verscheidenheid aan muziekinstrumenten en het afwisselende repertoire maakt Rapalje hun optreden tot een meeslepende act, waarbij niemand ongevoelig zal blijven voor de onstuimige charme en overtuigingskracht.


Workshops en demonstraties

Het gehele weekend vinden er activiteiten plaats op de beursvloer. Denk hierbij aan een workshop boogschieten, een demonstratie zwaardvechten, een signeersessie of workshop fantasy tekenen. In het verteltheater vertelt Abe de Verhalenverteller zijn mythes, sprookjes en ridderverhalen.

Gothic & Fantasy Beurs 2014

 

 

Gothic & Fantasy BeursAktie van VoorPlussers voor vrijkaarten voor de Gothic & Fantasy Beurs !

Heeft u een leuk verhaal over een leuke beurs (bv vorig jaar) en heeft u daar wat leuke foto's bij, dan kunt u dat verhaal aan ons opsturen. Heeft u niets te vertellen over een beurs, dan mag u ook een leuk verhaal schrijven over uw hobby (tuinieren?). Doe daar dan ook wat foto's bij en ook dan maakt u een kans!
Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij enkele gratis kaarten. U kunt dan in aanmerking komen voor twee vrijkaarten. Wij krijgen meerdere sets gratis toegangsbewijzen tot onze beschikking dus een grote kans dat u gratis naar deze beurs kunt.
Succes en misschien tot op de Gothic & Fantasy Beurs!

Redactie VoorPlussers


Gothic & Fantasy Beurs 2014

 

Algemene informatie

De Gothic & Fantasy Beurs, 15 & 16 maart in De Broodfabriek, Volmerlaan 12 in Rijswijk. Geopend van 10.00 – 17.00 uur. Deze entreekaart geeft tevens gratis toegang tot de Neuzelbeurs. Entreeprijs volwassenen € 10,-, kinderen 7 t/m 12 jaar € 3,- en kinderen t/m 6 jaar gratis. De entreekaart geeft tevens gratis toegang tot de Neuzelbeurs die gelijktijdig plaatsvindt. Kijk op www.gothicbeurs.nl voor meer informatie of bel 070-3075900.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 151 gasten en geen leden online