voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Tal van landen en regio's presenteren zich in het weekend van 1 en 2 maart op de tiende Fiets en Wandelbeurs in de Amsterdam RAI. Een rondje over de beurs is dan ook een ronde over de wereld.
Zwitserland geeft als themaland extra kleur aan deze jubileumeditie. Kantons en regio's als Wallis, Ticino, Graubünden, Bern-Berner Oberland, Luzern-Vierwoudstedenmeer, Sierre-Anniviers, Val d'Hérens en de Aletsch Arena zijn een outdoorparadijs met adembenemende vergezichten.

Ook SwissTrails, dat met zijn diensten als fietsverhuur en transfers de mooiste plekjes van het land ontsluit, is aanwezig, evenals het geroemde Swiss Travel System.


Duitsland

Duitsland raakt steeds meer in de ban van fietsen en wandelen. Bijna veertig Duitse regio's presenteren hun mooiste routes en arrangementen, een recordaantal. Fietsen of wandelen in de Eifel, Saarland, Sauerland, Weserbergland, Hochschwarzwald? Of toch liever naar Niedersachsen of Brandenburg? Keuze te over.

fiets en wandelbeurs


Macedonië, Vidzeme & Trentino

Bij elke beurseditie zijn er weer nieuwkomers te ontdekken. Zoals Macedonië, een prachtig land dat de aandacht trekt met 'rumbling', een combinatie van fietsen en wandelen. Ook uit de Baltische Staten is er nieuws. Voor het eerst is een regio uit Letland, Vidzeme, op de beursvloer vertegenwoortigd. Een nieuwe naam op de deelnemerslijst is het Italiaanse Trentino. Onlangs kreeg het Valsugana-fietspad in die regio een nominatie voor de uitverkiezing van de Fietsroute van het Jaar 2014.

Gratis toegangskaarten voor de Fiets en Wandelbeurs

Is fietsen of wandelen uw hobby en heeft u nog wat mooie foto's van uw trip gemaakt, schrijf er een leuk verhaal bij en stuur dat aan ons op. Heeft u een andere hobby, is ook goed! Wij zullen dat op deze site plaatsen en onder de inzenders verloten wij meerdere vrijkaarten voor de Fiets en Wandelbeurs , twee per inzender!

Veel succes!
Redactie VoorPlussers

Terug van weggeweest

Denemarken is terug van weggeweest en introduceert de Panoramafietsroutes. Ook Tsjechië presenteert zich opnieuw aan het Nederlandse fiets- en wandelpubliek. Het land biedt meer dan alleen mooie routes: veel campings zijn gemoderniseerd en op het niveau gebracht dat aansluit bij westerse wensen.
Nederlandse regio's
De Fiets en Wandelbeurs zou niet compleet zijn zonder Nederlandse provincies en regio's. Twente neemt wielerheld Hennie Kuiper mee, die het startschot lost van de nieuwe Twentse fietscampagne. Ook Friesland, Noordoost-Brabant, Gelderland, Noord-Holland, Limburg en Brabantse Wal zijn

Maar dit is nog lang niet alles. Kijk voor de volledige deelnemerslijst op: www.fietsenwandelbeurs.nl. aanwezig en bieden volop nieuwe fiets- en wandelinspiratie.

Fiets en Wandelbeurs

1-2 maart 2014
10-17.00 uur
Amsterdam RAI
Entree: 14 euro
Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis
www.fietsenwandelbeurs.nl

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter