voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Taiwan op vakantiebeursOp de fiets, met de supertrein of aan de wandel

Moderne steden en idyllische plattelandsdorpjes, technische hoogstandjes en eeuwenoude tradities, trendy hipsters en boeddhistische monniken. Taiwan heeft het allemaal. Of je dat nou met sportieve wandelschoenen, oer-Hollands op de fiets of futuristisch met de supertrein wil gaan verkennen, geen probleem. Klinkt dat als vakantiemuziek in de oren, dan is een reis naar stand D082 in Hal 4 van de Vakantiebeurs een prima idee.

 

Reis en fiets

Taiwan Tourism Office is van woensdag 15 tot en met zondag 19 januari 2014 in volle glorie present op de beurs om Nederland te informeren over de uiteenlopende mogelijkheden van een vakantie in het land. Bezoekers van de stand maken bovendien kans op fantastische prijzen: een reis naar Taiwan en een geweldige fiets!

Veelzijdig

Taiwan is een eiland, maar dat betekent niet dat er weinig te beleven is. Er zijn prachtige natuurgebieden, zoals de bergen van Qingjing of het Sun Moon Lake, maar ook bruisende steden waar je kunt shoppen en eten tot je erbij neervalt. Een Dim Sum-keten met een Michelinster? Je vindt het in Taiwan. Ook wie Taiwan op vakantiebeurssportief aan de slag wil zit hier goed, de voorzieningen voor zowel hikers als fietsers zijn uitstekend. Maar ook voor wie er liever bij gaat zitten zijn er genoeg opties. De Taiwan Tourist Shuttle is een busverbinding die je razendsnel en voordelig het hele land doorbrengt om geen bezienswaardigheid te hoeven missen. Zo zoef je van shopping walhalla Taipei door naar het sprookjesachtige Sun Moon Lake en daarna verder richting de Confucius tempel van Kaohsiung.

Hoe dan ook feest

Of het budget nou toereikend is voor vijfsterren luxe of wat beperkter voor een hostel, het is in Taiwan hoe dan ook feest. Tijdens de viering van het Chinese nieuwjaar bijvoorbeeld, dat vanaf eind januari 2014 plaatsvindt. Heel Taiwan staat dan een week lang in het teken lampionnen, samen genieten en nachtmarkten vol lekkere hapjes. Wie het aandurft probeert de stinky tofu, gefermenteerde soja die zoals de naam al doet vermoeden een uur in de wind ruikt, maar er zijn ook minder smelly tradities die minstens zo goed smaken. Het jaar spiritueel inluiden? Het is mogelijk een verblijf te boeken in een van de boeddhistische kloosters en mee te bidden bij zonsopgang, een ervaring die lang bij zal blijven. Taiwan mag dan een eiland zijn, reizigers kunnen vele kanten op. Voor meer informatie over Taiwan zie www.nunaartaiwan.nl.

Taiwan op vakantiebeurs

Vakantiebeurs 2014

 

Maak kans op gratis toegangskaarten!

Vakantiebeurs 2014Schrijf een leuk artikel over uw hobby, tuinieren, vakantie, steden bezoeken. Geef aan waarom u hieraan zoveel plezier beleefd, heeft u leuke ideeën, iets leuks beleefd, laat het ons weten en doe er een stuk of 5 foto's bij en u maakt kans op twee vrijkaarten van 17,50 euro per stuk!
In deze periode worden er veel surprises gemaakt, maakt hier tijdens het maken een paar foto's van en maak een leuke beschrijving. Twee vliegen in één klap!
Wij hebben diverse sets gekregen dus de kans is groot dat u gratis naar deze beurs kunt! Wij zullen het artikel dan op deze site plaatsen zodat andere mensen hier hun voordeel mee kunnen doen.
U kunt contact met ons op nemen rechts boven aan de site.

Veel succes!

 

Taiwan op vakantiebeursOver de Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs is ingrijpend vernieuwd. Bezoekers kunnen gebruik maken van exclusieve reisaanbiedingen. De vakanties zijn overzichtelijk ingedeeld per land en op Pleinen met de zes meest populaire typen vakanties. Gekozen is voor VAAR (Cruises & Zeilen), ACTIEF (Fiets & Wandel), SAMEN (Familie & Kinderen), ONTDEK (Avontuur & Verre Bestemmingen), BUITEN (Kampeer & Camping) en ZIEN (Steden & Cultuur). Gastland is Duitsland dat onder meer verrast met een wijnproeverij. Nog meer primeurs: Trein & Vakantie, met alle treinreizen in één Paviljoen, de 'Camping by Night', het Zoom.nl fotografiepaviljoen, de Vakantiebeurs Fotowedstrijd en de Culinaire Route met smakelijke, versbereide traditionele hapjes en drankjes. Een kaartje is 3 euro in prijs verlaagd en kost in de voorverkoop slechts 12 euro. Gezinnen kunnen profiteren van voordeeltarieven. Op www.spoordeelwinkel.nl kan voor 29 euro een voordelig combiticket worden gekocht, beurstoegang inclusief dagretour.

Zoekt u een leuke vakantiewoning in midden Frankrijk met gebruik van heerlijk zwembad kijk dan hier!

Liever een compleet uitgeruste vakantiewoning op de Veluwe op een rustig park, kijk dan hier

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter