voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Google

Na een matige eerste zes maanden in 2013 ontvangen wij vanaf de tweede helft van 2013 vele positieve signalen van diverse ondernemers in de (ver)bouwmarkt dat er duidelijk sprake is van opleving van interesse en van concrete (ver)bouwplannen van particulieren. Onze beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten in de Jaarbeurs dit najaar werd ook goed bezocht en leidde tot concrete opdrachten. Ook het aantal bezoekers op www.realiseerjedroomhuis.nl laat een groei van 19,7% zien.

Consument Optimistischer

Consumenten zijn een stuk optimistischer geworden vanaf november 2013.

CBS-econoom Peter Hein van Mulligen legt uit. "Voor het eerst sinds het voorjaar van 2011 zijn Nederlanders gemiddeld positief over de toekomstige economische ontwikkelingen. Vooral over de toekomst zijn mensen fors optimistischer geworden. De verwachting voor de toekomst, een van de onderdelen van het consumentenvertrouwen, werd weer positief. De ontwikkelingen zijn natuurlijk ook beter. De economische krimp neemt af en de werkloosheid stijgt minder snel. Consumenten waren minder negatief over de ontwikkeling van hun eigen financiële situatie, maar ze vonden de tijd wel minder gunstig voor het doen van grote aankopen, als wasmachines en televisies, dan in oktober 2013". De econoom laat verder weten dat het consumentenvertrouwen vaak vooruit loopt op economische groei.


Voorjaarseditie Eigen Huis VerbouwenVoorjaarseditie Eigen Huis (ver)bouwen + Inrichten

Op 21, 22 en 23 maart organiseren wij alweer de 9e editie van onze beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Dit is bij uitstek DE plek waar u als specialist in contact kunt komen met de consument die het komende jaar zijn of haar (ver)bouwplannen wil laten uitvoeren. Naar verwachting zullen er meer dan 25.000 particulieren op de voorjaarseditie aanwezig zijn.


Bouw- of verbouwplannen?

Bezoek dan de Voorjaarseditie van de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten op 21, 22 of 23 maart 2014 in de Jaarbeurs Utrecht. Dit is dé beurs waar circa 250 kwaliteitsbedrijven klaar staan om u te inspireren en te helpen bij een bouw of verbouwing van uw huis.

Op de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten is een selectie van topbedrijven vertegenwoordigd die producten en/of diensten leveren op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten.
Het (ver)bouwen van een eigen huis vergt veel voorbereiding en uitzoekwerk en is daardoor een tijdrovende aangelegenheid. Na uw bezoek aan deze beurs heeft u in één dag een totaaloverzicht van bedrijven die kunnen helpen bij het maken van deze keuzes.

Eigen Huis (Ver)Bouwen

Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten Wat is er te doen?

Van de financiering tot het inschakelen van een architect en aannemer, tot adviezen op het gebied van vloeren, trappen, isolatie, verwarming, ramen, deuren, badkamers, keukens, haarden, serres en tuinen,. Ook zijn er diverse gemeentes aanwezig die hun kavels presenteren.

Speciaal ingerichte paviljoens geven u snel en gemakkelijk een totaaloverzicht binnen een speciale branche. Wat dacht u van een haardenpaviljoen, een speciaal ingericht duurzaamheidspaviljoen of een interieur-advies paviljoen?


Wie doen er mee?

Naast samenwerking met onze partners Vereniging Eigen Huis (welke hun 680.000 leden zullen uitnodigen om naar de beurs te komen) en Sanoma (Stijlvol Wonen en Wonen Landelijke Stijl) hebben er al meer dan 100 bedrijven een standlocatie uitgezocht.

Openingstijden

Vrijdag 21 maart 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 22 maart 10.00 – 17.00 uur
Zondag 23 maart 10.00 – 17.00 uur

Jaarbeurs Utrecht hal 10 en 11

 

Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten!

Heeft u een leuk verhaal over een verbouwing of een leuke hobby en heeft u daar wat leuke foto's bij, dan kunt u dat verhaal aan ons opsturen. Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij enkele gratis kaarten. U kunt dan in aanmerking komen voor twee vrijkaarten. Wij krijgen meerdere sets tot onze beschikking dus een grote kans dat u gratis naar deze beurs kunt.
Succes en misschien tot op de een of andere beurs!
Redactie VoorPlussers

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 156 gasten en geen leden online