voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

PERSBERICHT, Doetinchem

Met trots presenteren wij de tweede editie van Royaal Genieten Soestdijk dat plaats vindt van donderdag 29 augustus t/m zondag 1 september 2013 in de voortuin van Paleis Soestdijk , vlak bij en vóór het beroemde bordes. Royaal Genieten Soestdijk is een belevings-event op het gebied van 'lifestyle, inner- and outer beauty', eten & drinken, en huis & tuin.

 

Producten die er toe doen, echte meesterstukjes!

Op Royaal Genieten Soestdijk, vindt men kwaliteitsproducten die appelleren aan de belevingswereld van de bezoeker van Royaal Genieten Soestdijk. Producten die inspireren, die er toe doen of waar je gewoon van kan genieten. Aan Royaal Genieten Soestdijk nemen ± 90 standhouders deel, waaronder hofleveranciers en vakmensen. En uiteraard is er ook een select aantal deelnemers aanwezig met lifestyleproducten. Meer informatie over de deelnemers kunt u vinden op www.royaalgenietensoestdijk.nl onder menu 'deelnemers'.

Hip, Eigentijds en Modern Vakmanschap van (Hof)leveranciers en vakgekken

Royaal Genieten Soestdijk draagt modern vakmanschap een warm hart toe! Hip, eigentijds, modern, hoogwaardig en echt vakmanschap. Duurzaam en mooi. Gepresenteerd door (Hof)leveranciers en vakmensen met hun vaak jarenlange ervaring, veel passie en heel veel verhalen. Samen gebracht op een bijzondere locatie; Paleis Soestdijk.

Kroningsjaar en Koningsjaar

Dat Royaal genieten plaatsvindt in het Kroningsjaar van Koning Willem Alexander maakt van Royaal Genieten Soestdijk een event met een Gouden en Oranje omlijsting. Er zullen veel standhouders aanwezig zijn met een link naar het koningshuis. Zoals bijvoorbeeld vegetarisch 'Queen B'-ijs, of een 'koninklijke' sieradenlijn met oranje stenen. Een wijnhuis dat als hofleverancier van het paleis de wijnen voor Prins Bernhard leverde. Maar ook andere interessante adressen. In de goodiebag, die de eerste 250 bezoekers elke dag ontvangen, zit oa de beroemde Wilhelmina Pepermunt, maar ook andere hebbedingen.

Expositie Beeld van Beatrix, laatste week nog volledig te zien

De zeer succesvolle tentoonstelling 'Beatrix in Beeld' die eerst te zien was op Paleis Het Loo, is nu op Paleis Soestdijk te bewonderen. Circa 70 werken staan opgesteld in diverse (werk)vertrekken van het Paleis. Dit geeft een extra dimensie aan het bezoeken van Royaal Genieten Soestdijk. Dit is de laatste kans en de laatste week om de expositie in zijn geheel te zien. Daarna gaan alle stukken terug naar de makers, met uitzondering van de aangekochte winnaarsstukken. En waar past deze collectie het mooist? Ja, op Paleis Soestdijk waar Prinses Beatrix opgegroeid is.

 

 

Heerlijk dag uit

Bezoekers van Royaal Genieten Soestdijk mogen gratis de expositie van Beatrix in Beeld én Paleis Soestdijk bezoeken. Ook kan men de paleistuin bezichtigen, met talloze bijzondere heesters en bomen, waterpartijen en kunstwerken. Dit alles maakt een bezoek aan Royaal Genieten Soestdijk tot een heerlijk dagje uit. Of kies voor een High Tea voor bij het bordes. Uiteraard omlijst met sfeervolle muziek. Dat worden onvergetelijke momenten.


Bezoekersinformatie en voorverkoop:

Adres
Royaal Genieten Soestdijk
Paleis Soestdijk
Amsterdamsestraatweg 1
3744 AA Baarn

Website
www.royaalgenietensoestdijk.nl

 

 

Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten!

Heeft u een leuk verhaal over uw hobby en heeft u daar wat leuke foto's bij, dan kunt u dat verhaal aan ons opsturen. Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij enkele gratis kaarten. Wij krijgen meerdere sets tot onze beschikking dus een grote kans dat u gratis naar deze Fair kunt.
Succes en misschien tot op de een of andere Fair!

Redactie VoorPlusser

 

 

Openingstijden

Donderdag 29 augustus t/m zondag 1 september, dagelijks geopend van 10.00-18.00 uur.

Toegangsprijzen

€ 17,50 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar gratis.
Bij de entree is de toegang tot het paleis, de expositie Beatrix in Beeld en de paleistuinen inbegrepen.

Voorverkoop

Voorverkoopkaarten zijn met € 2,50 korting op de toegangsprijs te bestellen via www.royaalgenietensoestdijk.nl

Rolstoelgebruikers

Het terrein is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, echter niet elke stand is makkelijk toegankelijk.

Parkeren

Parkeren kan op de parkeerplaats van Paleis Soestdijk en op een speciaal voor bezoekers ingericht parkeerterrein. Volg de P-borden. De parkeerkosten bedragen € 5,- per auto.

Royaal Genieten Soestdijk is een productie van 4All Events bv.

Ruimzichtlaan 106
7001 KG Doetinchem
tel. 0314-33 59 49
www.4allevents.nl

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter

Wie is Online

We hebben 42 gasten en geen leden online