Rond Uit Hattem organiseert op zaterdag 20 april van 11.00 tot 17.00 uur de Primavera Lentemarkt. Primavera is het Italiaanse of Spaanse woord voor 'lente'. Naast een Bloemen – en smaakmarkt zijn er ook muziekoptredens en leuke activiteiten voor kinderen.

Bloemenmarkt
U kunt niet alleen vrolijke voorjaarsbloeiers en gezellige plantenbakjes kopen, maar u kunt hier ook terecht voor tuinmeubels, tuinboeken en demonstratie tuinbeelden maken. Dit jaar is er ook een Stekjesruilbeurs voor vaste planten en heesters. Neemt u een paar stekjes mee zodat u hier kunt ruilen?

 

Smaakmarkt

Kom heerlijke hapjes en drankjes op de Smaakmarkt proeven en kopen. Wat dacht u van gezellige wijnproeverij, gezonde streekproducten, een lekker stukje worst, kaas, of tapa's? De zoete smulpapen komen hier ook aan hun trekken bij de poffertjes, ijs, honing, en nog veel meer.

Activiteiten voor de kinderen

Er zijn er diverse creatieve workshops zoals buttons maken of cupcakes versieren. Verder kun je kransen maken of bloempotjes beschilderen en daarin zaadjes poten. Wil je ook geschminkt worden, of een leuke glittertattoo? Dop & Erwt lezen voor uit hun tuinboekjes, en hier kun je een aardappelmannetje maken.
Kom jij om 12.00 , 14.00 of 16.00 uur kijken naar een grappige kindervoorstelling van Schrans & Frietje?

 

Nationale Sportweek

Op 20 april start ook de Nationale Sport Week. Tijdens de Lentemarkt kunt u zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. Kinderen kunnen ook zelf deelnemen aan een aantal sport activiteiten en wie wil er racen op de grote stoere skelterbaan?

Muziek op het podium

11.00 De zaak
12.00 The Canines
13.00 De zaak
14.00 Jimmy's ThunderBox
15.00 The Canines
16.00 Jimmy's ThunderBox

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra info over de muziek

Jimmy's ThunderBox is een band die bestaat uit enthousiaste muzikanten, die in het verleden in wisselende samenstelling vaker samen hebben gespeeld. De muzikale achtergrond en interesse zijn zeer divers en komen tot uiting in het repertoire. Covers vanaf de jaren 70 tot heden zijn de basis van de verrassende band.

The Canines is een pop/rock band uit omgeving Zwolle. Tot zover zijn ze met de huidige bezetting van 5 man ongeveer anderhalf jaar bij elkaar, en hebben verscheidene optredens gedaan in de omgeving. Aan elke cover een lekkere feeling gegeven en wordt dankzij het gevarieerde repertoire een knalfeest gegarandeerd!

De Zaak: Rock uit de tijd dat Rock nog rolde, in een fris jasje!

Begonnen in 2010 als akoestisch straatbandje haalt De Zaak het maximale uit een minimale bezetting. Gewapend met contrabas, gitaar en snaretrommel maakt De Zaak van elk optreden een feestje. Met meerstemmig gezongen repertoire van o.a. The Beatles, Johnny Cash en Elvis vielen Karel, Stef en Joost op! En nu komen zij naar Hattem, om u van muziek te voorzien! De Zaak weet de mensen te laten dansen, zingen en genieten.

 

 

 

 

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!


RSS / Twitter