voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Ruisende rokken, de Orc-trom slaat, de elfen dansen in een kring om elkaar terwijl de dwergen hun baarden in toom houden, kortom, het is weer tijd voor Elfia!

Op 20 en 21 april aanstaande vindt de 13e editie van Elfia (voorheen de Elf Fantasy Fair) plaats. Voor twee dagen zal het prachtige park van het grootste kasteel van Nederland, opnieuw ruimte bieden aan het fantasie land. Meer dan 25.000 liefhebbers uit heel Europa stromen toe naar het landgoed van Kasteel de Haar om het spectaculaire Elfia te bij te wonen. De vlag zal in de hoogste toren van het kasteel hangen, het Elfiaanse volkslied klinkt over de landerijen en de nieuwe president, van Fase 3, wordt gekroond!

 

Net als voorgaande jaren, heeft ook deze editie weer een thema. Vanwege het bioscoopsucces van de film 'The Hobbit' staat de Elf Fantasy Fair dit jaar in het teken van: Dwarves & Hobbits.
Een kolossale Stone Troll van 3.60 meter is speciaal geconstrueerd voor dit evenement door de decorbouwers Hollandse Handen. Tolkien groepen geven lezingen over Tolkien en de groep Fedegestas zal een begrafenis van een Rohan strijder uitbeelden waarbij een vlammend spektakel wordt verwacht. Er is een dwerg smid aanwezig, bezoekers kunnen Hobbit gerechten proeven en leren om in dwergen runen (Cirth) te schrijven.

Speciaal voor dit evenement heeft de Tsjechische groep Maledictus een steampunk show gemaakt: Time Machine. Maledictus bestaat uit een groep stuntmannen die al aan vele Hollywood producties hebben meegewerkt. Op dit moment zijn ze net klaar met het werk aan een historische actie film, The Last Knights, met Clive Owen en Morgan Freeman. Tijdens de voorstelling zullen bizarre stunts, acties en adembenemende zwaardgevechten worden geshowd.
Daarnaast zijn er voor dansliefhebbers op beide dagen workshops georganiseerd om Middeleeuwse dansen en de Balfolk te leren. Op het hoofdpodium speelt, ook op beide dagen, een orkest die filmmuziek uit verschillende fantasy speelfilms speelt, waaronder uiteraard The Hobbit. Daarnaast lopen er overal muziekgroepen en troubadours rond die de mooiste liederen zingen en spelen.

 

 

 

 

Vrijkaarten voor Elf Fantasy Fair 2013!

Maak kans op twee vrijkaarten voor het Elf Fantasy Fair 2013. Heeft u een leuke ervaring met dit Evenement, of heeft u een leuke hobby waar u wat over wilt vertellen en kunt u daar een leuk verhaal van schrijven, stuurt u ons dat dan op vergezeld van een aantal foto's. Het artikel zal op deze site geplaatst worden. De inzenders belonen wij met gratis kaarten voor deze beurs.

Succes Redactie VoorPlussers

 

En er zijn nog vele andere activiteiten te bewonderen. Om er een paar te noemen:

- de vogelshows van Dunja Klimheit die haar gieren en valken laat landen op de rug van honden die omgetoverd zijn tot mini eenhoorns.
- Gallische krijgers van het belgische Desmumhnach die vechtdemo's zullen houden tegen romeinse soldaten uit de Ceasar periode.
- Stormtroopers en Mandalorians (een soort bounty hunters) die jacht zullen maken op alles waar Darth Vader hen op afstuurt.
- De boekaniers van Flint die een 10 meter lang piratenschip met kleine kanonnen over het meer zullen varen en nieuwe recruten aan boord zullen laten
- inquisiteurs van de Hospitaalridders die zullen demonstreren hoe het beste een verdachte gelovige gemarteld kan worden
- de Harry Potter groep Wizard Wear die workshops geven waarbij geleerd kan worden film props uit de Harry Potter films na te maken
- Samurai die je leren hoe om te gaan en te vechten met kendo, iaido en de speerachtige naginata's)

De oren en de benen van bezoekers willen ook wat! Er zijn op beide dagen workshops om balfolk en middeleeuwse dansen te leren. Er lopen overal muziekgroepen en troubadours rond die de mooiste liederen zingen en spelen. En op het hoofdpodium speelt beide dagen een compleet orkest filmmuziek uit verschillende fantasy speelfilms waaronder uiteraard The Hobbit.

 

 

Voor meer info kijk hier!

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter