Martiniplaza Groningen staat op zaterdag 13 april en zondag 14 april bomvol hengelsport, wanneer de 9e editie van Dé Noordelijke Hengelsportbeurs plaatsvindt. Op deze twee dagen worden enkele duizenden hengelsportliefhebbers verwacht.
De exposanten hebben er weer zin in. Er is dan ook geen stand meer te krijgen voor de gezelligste hengelsportbeurs van Noord-Nederland. Ook het publiek raakt al lekker in de stemming. Vele sportvissers pakken eind maart, begin april de hengels weer op om naar de waterkant te trekken. De beurs vormt zo een mooie aftrap voor het 'visseizoen'. Tientallen stands tonen het beste en meest actuele op het gebied van zeevissen, karpervissen, roofvissen, witvissen en vliegvissen.

 

De informatievoorziening is optimaal dankzij de lezingen van cracks, de aanwezigheid van hengelsport federaties/verenigingen en demonstraties. De aanwezige vrijwilligers van hengelsportverenigingen en federatie staan aan de basis om sportvissers op weg te helpen. De vismeesters van hengelsportfederatie Groningen-Drenthe zullen kinderen leren een dobber uit te loden of een haakje aan te knopen en onderlijntjes te maken. Tevens geeft de federatie voorlichting over het nieuwe zeeforel project. Het betreft een plan om het Lauwersmeer te ontplooien als mogelijke zeeforelbestemmingen in eigen land.

 

De beurs kent daarnaast een interessant lezingenprogramma waar iedere hengelsporter wat van kan opsteken. Verdeeld over diverse disciplines zijn dat onder meer Marco Kraal (karper en meerval), Bart van de Walle (streetfishing), Bart van Bezouw (karper), Jouke Jansma (snoek) en Dirk de Jong (snoekbaars).

Timetable zaterdag 13 april

11.30 uur Bart van Bezouw
vertegenwoordiger 'De Karper Sportvisserij Nederland' Karper
12.30 uur Bart van de Walle
vertegenwoordiger RDK Baits Streetfishing
13.30 uur Jouke Jansma
vertegenwoordiger Snoek Studiegroep Snoek
14.30 uur Bart van Bezouw
vertegenwoordiger 'De Karper Sportvisserij Nederland' Karper

Timetable zondag 14 april

11.00 uur Jouke Jansma
vertegenwoordiger Snoek Studiegroep Snoek
12.00 uur Marco Kraal
vertegenwoordiger Sportvisserij Nederland Karper
13.00 uur Bart van der Walle
vertegenwoordiger RDK Baits Streetfishing
14.00 uur Dirk de Jong
Snoekbaars specialist Snoekbaars
15.00 uur Marco Kraal
vertegenwoordiger Sportvisserij Nederland Meerval

 

Ook worden er dagelijks vele demonstraties gegeven in een enorme waterbak. Zo geeft Titus Blom voerboten- en bellyboat-demonstraties, geeft Jouke Jansma kunstaasdemonstraties, geeft Ralph de Kock Streetfishing demonstraties en geeft Derk van der Molen demonstraties met zijn handgemaakte Jerk Baits.

Krijgt u er al zin in? In de Martiniplaza is genoeg gelegenheid voor gezelligheid, inclusief terrasjes met eten en drinken om even uit te blazen. Een ideaal dagje uit voor het sportvispubliek. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree. De beurs is op alle dagen geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Voor alle informatie en het bestellen van kortingsbonnen kunt u terecht op www.hengelsportbeurzen.nl. Volg Dé Noordelijke Hengelsportbeurs ook via Facebook en maak wekelijks kans op prijzenpakketten en vrijkaarten.

 

Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten voor de Hengelsportbeurs

Heeft u een leuke ervaring met een visdag, een mooie visstek of tips voor het vissen (geheim aas!) en kunt u daarvan een leuk verhaal schrijven, stuurt u ons dat dan op vergezeld van een aantal foto's. Het artikel zal op deze site geplaatst worden. De inzenders belonen wij met gratis kaarten voor deze beurs.

Succes
Redactie VoorPlussers

 

 

 

 

Samengevat

Data: zaterdag 13 en zondag 14 april 2013
Entreeprijs: € 7,50 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree
Kortingsbon: Download de kortingsbon op onze website en ontvang € 1,50 op de entree
Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Martiniplaza Groningen, Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen
Website: www.hengelsportbeurzen.nl

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

 

 

 

 

 

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 179 gasten en geen leden online